ΚΕΡΚΥΡΑ

Ψάχνει βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή η Κέρκυρα

Ψάχνει βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή η Κέρκυρα
Κέρκυρα, Ντιόγκο INTIME SPORTS

Η ομάδα της Κέρκυρας δεν έχει "σφραγίσει" ακόμα την παραμονή της στην Super League και με δυο δύσκολα ματς να ακολουθούν θα επιδιώξει κόντρα στον Εργοτέλη να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί οι τελευταίες αγωνιστικές το βαθμολογικό όριο της παραμονής έχει ανέβει πάνω από τους 40 βαθμούς στους οποίους βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Κέρκυρα και οι "Φαίακες" δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή στην Super League.

Την Δευτέρα το απόγευμα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα αγωνιστεί κόντρα στον Εργοτέλη που δίνει την δική του μάχη για την παραμονή αλλά με τους "Φαίακες" να έχουν να παίξουν κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης στις δυο τελευταίες αγωνιστικές είναι λογικό να θέλουν ότι καλύτερο από το ματς στην Κρήτη. Έστω και ένας βαθμός μπορεί να αποδεχθεί αρκετός για την ομάδα της Κέρκυρας. Να θυμίσουμε μάλιστα ότι οι νησιώτες προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες οπότε οι βαθμοί είναι επιτακτική ανάγκη.

Σε ότι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ταξίδεψε για την Κρήτη χωρίς τους Λεάλ, Κουμπουτία, Ζουμπουλάκη που είναι τραυματίες.

"Για το Ηράκλειο (μέσω Αθηνών) αναχώρησε σήμερα, Κυριακή (26/4) το μεσημέρι η αποστολή της Κέρκυρας, ενόψει του αυριανού (Δευτέρα, 27/4- 19.30) κρίσιμου αγώνα της στο Παγκρήτιο, με τον Εργοτέλη, για την 32αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.

Συνολικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και είναι οι εξής:

Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Παρασκευαϊδης, Βενέτης, Ανδρεόπουλος, Μανωλάς, Κρητικός, Γκαζαριάν, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Κόντος, Καϊκούτ, Ζορμπάς, Φάμπιο, Καρντόζο, Ντιόγκο".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ