ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρώτη με Καϊκούτ στην Κέρκυρα

Πρώτη με Καϊκούτ στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Ο Καϊκούτ συμφώνησε να ανανεώσει την συνεργασία του με την Κέρκυρα και έδωσε και το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη. (PICS)

Με τον Σάσα Καϊκούτ να δίνει κανονικά το παρών στην πρώτη της Κέρκυρας πραγματοποιήθηκε η έναρξη της νέας σεζόν στους "Φαίακες". Ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε να ανανεώσει την συνεργασία του, ταξίδεψε στην Κέρκυρα την Τετάρτη, και φυσικά βρέθηκε στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη και των συνεργατών του.

Επίσης το παρών έδωσαν και τρεις παίκτες από την ομάδα Νέων αλλά και κάποιοι εκπαιδευόμενοι ποδοσφαιριστές ενώ υπήρχαν και πέντε απουσίες μεταξύ των οποίων οι Ανδρεόπουλος και Ντιόγκο αλλά και οι στρατευμένοι Κρητικός, Κόντος και Καραγιαννίδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε κλίμα αισιοδοξίας και με πολύ καλή διάθεση, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη (1/7) το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση - προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας.

Υπό την τεχνική ηγεσία του νέου τεχνικού, Σάκη Τσιώλη, τις… συστάσεις και τα καλωσορίσματα διαδέχτηκε η πρώτη, φετινή ομιλία στους ποδοσφαιριστές. Με τον κ. Τσιώλη να εκφράζει την ικανοποίησή του για τη νέα, τούτη συνεργασία, τη βεβαιότητά του στις δυνατότητες της ομάδας και την πίστη του ότι, όλοι μαζί, μπορούν να καταφέρουν να εκπληρώσουν τους στόχους, που έχουν τεθεί.

Το «παρών» στην πρώτη προπόνηση, έδωσε και ο Σάσα Καϊκούτ. Καθώς και τρεις παίκτες απ’ την ομάδα Νέων (Λευτέρης Πισσιάνης, Αλέξανδρος Γρηγοράκης, Άντονι Ίσσαρης), πλην των εκπαιδευόμενων, Γρηγόρη Χανδρινού και Γιώργου Γαρδικιώτη.

Ενώ, αντίθετα, απουσίασαν οι Κυριάκος Ανδρεόπουλος, Ζορντάο Ντιόγκο (προσωπικοί λόγοι), καθώς και οι στρατευμένοι, Νίκος Κρητικός, Αλέξανδρος Κόντος και Τέλης Καραγιαννίδης (επέστρεψε μετά τον δανεισμό του στον Πιερικό).

Οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Σαμπανίδης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Παρασκευαϊδης, Μεντής, Γκόμες, Βλάχος, Σιόντης, Μανωλάς, Καρντόζο, Ζορμπάς, Μαρκόφσκι, Μακρίδης, Γεωργακόπουλος.

Το «παρών», δε, στο ΕΑΚΚ έδωσε και αντιπροσωπεία της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο, κ. Γιώργο Ζαρκάδα, στελέχη - συνεργάτες της ΠΑΕ, καθώς και φίλοι της ομάδας.

Όπως ήταν φυσικό, το πρόγραμμα κινήθηκε σε χαλαρό, αναγνωριστικό τέμπο, προσαρμογής, με τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα. Ενώ το α’ στάδιο προετοιμασίας θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη (2/7) με μια απογευματινή προπόνηση (19.00) στις εγκαταστάσεις των Γαζάτικων".

Πρώτη με Καϊκούτ στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS
Πρώτη με Καϊκούτ στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS
Πρώτη με Καϊκούτ στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS
Πρώτη με Καϊκούτ στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS
Πρώτη με Καϊκούτ στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS
Πρώτη με Καϊκούτ στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ