ΚΕΡΚΥΡΑ

Προτάθηκε ο Ραούλ Ταμούδο

Προτάθηκε ο Ραούλ Ταμούδο
Ταμούδο

Το όνομα του Ραούλ Ταμούδο έπεσε στο τραπέζι των ανθρώπων της Κέρκυρας. Διαβάστε ποια είναι η σκέψη για τον έμπειρο επιθετικό.

Καθημερινά στα γραφεία των ανθρώπων που ασχολούνται με τα μεταγραφικά των ομάδων της Superleague φτάνουν πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών, μεταξύ των οποίων είναι και ορισμένα γνωστά.

Έτσι ήρθε η ώρα της Κέρκυρας να κάνει την πρώτη της "γνωριμία" με έναν πασίγνωστο άσο. Ο λόγος για τον Ραούλ Ταμούδο, ο οποίος προτάθηκε στους Φαίακες από Ισπανό και Έλληνα μάνατζερ.

Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως Ισπανός επιθετικός θα κλείσει στην Κέρκυρα. Το αντίθετο μάλιστα. Τόσο η ηλικία (37 ετών), όσο και ο προγραμματισμός της ομάδας, δεν φαίνεται πως χωρά τον γνωστό στράικερ.

Στην Κέρκυρα έχουν σκοπό να επενδύσουν σε ένα σχετικά μικρό σε ηλικία κορμό και αυτός ήταν μάλιστα ο λόγος που η ανακοίνωση του Καρντόσο άργησε να έρθει.

Έπρεπε ο έμπειρος μέσος να περάσει από τα τεστ κόπωσης για να διαπιστωθεί αν μπορεί να προσφέρει άμεσα. Έτσι μοιάζει απίθανο σε αυτή τη φάση να προχωρήσει του Ταμούδο. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού βέβαια καλό είναι να κρατάμε μία πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ