ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόταση σε Τεϊκεού η Κέρκυρα

Πρόταση σε Τεϊκεού η Κέρκυρα
Τεικεου

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουκρανία, η Κέρκυρα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για να αποκτήσει τον Καμερουνέζο στόπερ Αντόλφ Τεϊκεού Καμγκάνγκ.

Η προσοχή των ανθρώπων της Κέρκυρας είναι στραμμένη στην απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, σχετικά με το θέμα της εικονικής μεταβίβασης μετοχών, αλλά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν δεν γίνεται να πάει πίσω.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουκρανία, οι Φαίακες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Αντόλφ Τεϊκεού Καμγκάνγκ. Είναι 25χρονος Καμερουνέζος (γεννημένος στις 23 Ιουνίου 1990), με ύψος 1.89 εκ.

Ο Αφρικανός ξεκίνησε την καριέρα του στην Arsenal Yaoundé της χώρας του, ενώ το 2009 μεταπήδησε στην Ουκρανία, στη Metalurh Zaporizhya. Το 2013 δόθηκιε δανεικός στην Krasnodar, το 2014 πήγε στην Τσερνομόρετς, ενώ το τελευταίο εξάμηνο είχε δοθεί δανεικός στην Terek Grozny της Ρωσίας.

Μένει να φανεί εάν θα κάνει αποδεκτή την πρόταση που του έγινε και έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας. Από εκεί και πέρα, το θέμα της υπογραφής του Αλεξάνταρ Σόλιτς φαίνεται να είναι τυπικό, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ