ΚΕΡΚΥΡΑ

Προπόνηση με Ματζουράκη, στη λίστα ο Μαξιμένκο

Προπόνηση με Ματζουράκη, στη λίστα ο Μαξιμένκο
Μακσιμένκο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Ματζουράκης προπόνησε την Τετάρτη (24/1) την Κέρκυρα, με την οποία ήρθε σε συμφωνία. Οι Φαίακες είναι σε συζητήσεις με τον διεθνή Λετονό αμυντικό, Βιτάλις Μακσιμένκο.

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (24/1) ο Γιάννης Ματζουράκης, με τον οποίο συμφώνησε την Τρίτη (23/1) η διοίκηση της νησιωτικής ΠΑΕ. Ο πολύπειρος τεχνικός προπόνησε τη νέα του ομάδα και θα την καθοδηγήσει στο σπουδαίο ματς με τον Πλατανιά, που θα γίνει το Σάββατο (27/1).

Παράλληλα, οι Φαίακες συνεχίζουν τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ. Εκτός από τον Ντάνιελ Αντέτζο, που θα υπογράψει αν όλα πάνε καλά με τις εξετάσεις που θα κάνει, βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Λετονό αριστερό μπακ, Βιτάλις Μακσιμένκο. Είναι γεννημένος στις 8 Δεκεμβρίου 1990, έχει παίξει 35 φορές με την εθνική του και ανήκει στην πολωνική Termalica. Το βιογραφικό του είναι αξιόλογο, με δεδομένο ότι στο παρελθόν έχει περάσει από Μπράιτον, Φένλο, Κιλμάρνοκ, Γέοβιλ, αλλά και από τη δεύτερη ομάδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στη χώρα του έχει παίξει σε Daugava Riga, Skonto Riga και Liepaja, ενώ πέρασε και από το αυστριακό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος στην Mattersburg. Κατά το παρελθόν με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα ο Μακσιμένκο έχει τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική Ελλάδας, στα προκριματικά για το Μουντιάλ του 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλα δείχνουν Ματζουράκη στην Κέρκυρα
Φέρνει Αντέτζο η Κέρκυρα

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ