ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε 22 μαζί του ο Γρηγορίου

Πήρε 22 μαζί του ο Γρηγορίου
Κέρκυρα πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά τους Καρντόζο, Ναγιάρ και Ντιόγκο ενώ λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα θα αποφασίσει για ακόμα τέσσερις παίκτες που θα αφήσει εκτός.

Την επιστροφή στις νίκες θα ψάξει την Κυριακή η Κέρκυρα υποδεχόμενη τον Πλατανιά στην έδρα της. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου αντιμετωπίζει τρεις σημαντικές απουσίες ενώ ο νεαρός τεχνικός επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για να έχει μαζί του και την Κυριακή θα κόψει τέσσερις ακόμα παίκτες για την τελική 18άδα.

Χαρακτηριστικό του ότι ο Γρηγορίου δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στα πλάνα του για την αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων και θα πάρει τις αποφάσεις του την τελευταία στιγμή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

" Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί η Κέρκυρα στον αυριανό (Κυριακή, 26/10- 17.15) αγώνα της με τον Πλατανιά στο ΕΑΚ, για την 8αγωνιστική της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Οράσιο Καρντόζο, Σεμπάστιαν Ναγιάρ και Ζορντάο Ντιόγκο, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Μιχάλη Γρηγορίου: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Μπεν Σαμπάτ, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ομπράντοβιτς, Ρόχας, Μπόρχα Σάντσες, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Βλάχος, Γεωργαόπουλος, Ζρομπάς, Κανακούδης, Κόντος, Κρητικός, Μαραγκός".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ