ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Σπίνουλα η Κέρκυρα

Πήρε Σπίνουλα η Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σπύρος Σπίνουλας με τον 30χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους με τους "Φαίακες".

Μια ακόμα μεταγραφή μετά τον Επστάιν ανακοίνωσε η Κέρκυρα με τους "Φαίακες" να εντάσσουν στο δυναμικό τους τον Σπύρο Σπίνουλα. Ο 30χρονος αμυντικός που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο έχοντας 27 συμμετοχές και ένα γκολ θα μπορέσει να παίξει στην Super League με την Κέρκυρα, απ' όπου και κατάγεται κιόλας.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"HΠΑΕ Κέρκυραανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή,Σπύρου Σπίνουλα. Ο30χρονος αμυντικόςέβαλε σήμερα,Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016,την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίαςενός έτους".

Παράλληλα η Κέρκυρα ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Αραμπατζή για ένα χρόνο ακόμα με τον έμπειρο γκολκίπερ να μένει στους "Φαίακες":

"ΗΠΑΕ Κέρκυραανακοινώνει τηνεπέκτασητης συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή,Γιάννη Αραμπατζή. Ο32χρονος τερματοφύλακαςσυμφώνησε ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδαγια μια ακόμα σεζόν. Ο Γιάννης Αραμπατζής είχε πέρσι -στο πλαίσιο της Football League, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας-εννέα παρουσίεςκάτω από τα δοκάρια της Κέρκυρας".

Πήρε Σπίνουλα η Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ