ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Μεληκιώτη και Μπάουμαν ο Ελευθερόπουλος

Πήρε Μεληκιώτη και Μπάουμαν ο Ελευθερόπουλος
Ελευθερόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο τους Μπάουμαν και Μεληκιώτη που αποκτήθηκαν την τελευταία εβδομάδα από τους "Φαίακες".

Με τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της, τον Μεληκιώτη και τον Μπάουμαν, θα υποδεχθεί η Κέρκυρα τον Πανιώνιο τη Κυριακή. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τους "κυανέρυθρους" παρότι εντάχθηκαν λίγες μέρες πριν στην ομάδα της Κέρκυρας. Αντίθετα εκτός έχει μείνει ο Ζορντάο Ντιόγκο, ο Κρητικός και ο Παμλίδης καθώς και ο Ντουαλά. Ο Ελευθερόπουλος έχει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την πρώτη αναμέτρηση της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 ενάντια στον Πανιώνιο του Μιχάλη Γρηγορίου αύριο Κυριακή 20 Αυγούστου 7:15μμ.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας μας Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέλεξε τους εξής 19:

Κουτζαβασίλη, Γιαννακόπουλο, Σοϊλέδη, Γκόμες, Σπίνουλα, Βενέτη, Γρομητσάρη, Ιωάννου, Μπαλάφα, Σιόντη, Επστάιν, Κόντο, Ντε Βάργκας, Νούνες, Κέβιν Ντιόγκο, Μπάουμαν, Ζορμπά, Τουράμ, Μεληκιώτη".

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κρητικός, Παμλίδης, Ντουαλά, Αναστασίου, Ζορντάο Ντιόγκο, Κολοβούρης, Τρεπέκλης, Μίσκου, Ζαϊμι, Γκερέκος.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ