ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιμένουν Νούνες στην Κέρκυρα

Περιμένουν Νούνες στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο 24χρονος Πορτογάλος εξτρέμ, Φάμπιο Νούνες, ο οποίος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για εργομετρικά κι έπειτα στη Βουλγαρία για προετοιμασία.

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται στην Κέρκυρα και οι Φαίακες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 24χρονο Πορτογάλο εξτρέμ, Φάμπιο Νούνες, ο οποίος έχει περάσει από Μπελενένσες, Τοντέλα και Μπλάκμπερν.

Ο Φάμπιο Αλεσάντρε Σίλβα Νούνες ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Πορτιμονένσε, πριν στη συνέχεια περάσει από τα αντίστοιχα των Μπενφίκα, Πόρτο και Πάρμα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Πορτιμονένσε και το 2012 πήγε στην Αγγλία για την Μπλάκμπερν. Έπειτα από μια διετία, πήγε στην Ιταλία για τη Λατίνα και το 2014 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Μπελενένσες. Το πρώτο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Τοντέλα (3 συμ. / 0 γκολ), ενώ στο δεύτερο μισό επέστρεψε στην Μπελενένσες (13 συμ. / 0 γκολ).

Ο Ίβηρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε εργομετρικά κι έπειτα θα μεταβεί στη Βουλγαρία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ