ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρελθόν από την Κέρκυρα ο Γκούμας

Παρελθόν από την Κέρκυρα ο Γκούμας
INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Κέρκυρας ο Γιάννης Γκούμας, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους. Άρχισε η προετοιμασία για το ματς με τον Πανθρακικό χωρίς τον Γιάννη Παπακώστα

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Κέρκυρας ο Γιάννης Γκούμας, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΟΥΜΑ. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Από εκεί και πέρα, άρχισε την Τετάρτη (17/4) η προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα, για τον τελευταίο επίσημο αγώνα της σεζόν, απέναντι στον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή.

Απών από τις εγκαταστάσεις των Γαζάτικων ήταν ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Παπακώστας (λόγω άδειας, για προσωπικούς λόγους), με το πρόγραμμα (κυρίως παιχνίδια με μπάλα σε ομάδες των επτά) να "τρέχει" από τον συνεργάτη του, Πέτρο Μίχο και τον γυμναστή, Άρη Λούβρο.

Πλην του στρατευμένου Ζουμπουλάκη και του τραυματία Σκέμπη, όλοι οι άλλοι έδωσαν κανονικά το "παρών", με τον Γιάντση να ακολουθεί κομμάτια του προγράμματος και τον Μπουκουβάλα να αρκείται σε ατομικό.

Απών από το ματς της Κομοτηνής θα είναι ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον ΠΑΣ, ενώ επιστρέφουν οι Έντερ, Μπουκουβάλας, που εξέτισαν.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ