ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρελθόν για την Κέρκυρα ο Ντουαλά

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έλυσε το συμβόλαιό του και αποχώρησε από την Κέρκυρα ο Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά. Ο μέσος από τη Γουϊνέα Ισημερινού αποτελεί παρελθόν για τη νησιωτική ΠΑΕ, στην οποία δεσμευόταν έως το καλοκαίρι του 2018.

Δεν συνεχίζει στην Κέρκυρα ο Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά. Ο 30χρονος μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με την επτανησιακή ΠΑΕ, στην οποία δεσμευόταν μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Ο χαφ από τη Γουϊνέα Ισημερινού ήταν να αποχωρήσει αρκετά νωρίτερα, τον Αύγουστο, αλλά αυτό συνέβη μερικούς μήνες αργότερα.

Εφέτος με τους Φαίακες ο διεθνής μέσος έχει παίξει επτά φορές, όλες στο πρωτάθλημα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής πρωτοήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015, όταν η επτανησιακή ομάδα συμμετείχε στη Football League. Έκανε τη διαφορά, καταγράφοντας 24 συμμετοχές (σημείωσε και 9 γκολ).

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Super League έκανε 18 παιχνίδια, έβαλε δύο γκολ, ενώ συμμετείχε και σε ένα ματς Κυπέλλου. Η ανακοίνωση: "Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Viera Ellong Douala. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ