ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρελθόν για την Κέρκυρα ο Διγκόζης

Παρελθόν για την Κέρκυρα ο Διγκόζης
Διγκόζης INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Διγκόζης αποτελεί παρελθόν για την Κέρκυρα. Ο τεχνικός από την Πέλλα δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, πληρώνοντας το "μάρμαρο" μετά τη νέα ισοπαλία, με τον Αχαρναϊκό αυτή τη φορά.

Η τρίτη σερί ισοπαλία της Κέρκυρας στη Football League σηματοδότησε εξελίξεις στην ομάδα. Ο Άγγελος Διγκόζης αποχώρησε από τη θέση του προπονητή, μία μέρα μετά το 1-1 στο Μενίδι με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό.

Η Κέρκυρα ύστερα από εννέα "στροφές" στο πρωτάθλημα είναι στην 4η θέση, με 15 βαθμούς. Το διάστημα παραμονής του στην τεχνική ηγεσία ο Άγγελος Διγκόζης, είχε απολογισμό τεσσάρων νικών, τεσσάρων ισοπαλιών και δύο ηττών.

"Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη. Η οικογένεια της Κέρκυρας τον ευχαριστεί για τον ζήλο και το ήθος, με το οποίο εργάστηκε όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα μας, και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η διοίκηση της ομάδας του νησιού των Φαιάκων είναι σε συζητήσεις για την εξεύρεση του διαδόχου του. Αλέκος Βοσνιάδης και Παύλος Δερμιτζάκης είναι δύο από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει πως είναι στη λίστα των Επτανήσιων. Στα υπόψη είναι και ο Στάθης Σταθόπουλος ενώ η μεγάλη έκπληξη και διακαής πόθος ακούει στο όνομα του πρώην τεχνικού του Ατρόμητου Μιχάλη Γρηγορίου. Του προπονητή που προ διετίας, την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, υπό τις οδηγίες του οποίου η Κέρκυρα είχε πανηγυρίσει την άνοδό της στη Super League από την Football League.

Το προβάδισμα ωστόσο δείχνει να έχει ο Βοσνιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός, μέχρι πρότινος του Απόλλων Σμύρνης που στην προηγούμενη θητεία του τον είχε οδηγήσει στη Super League την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 όπως και έναν χρόνο μετά την περίοδο 2013-2014, τη Νίκη Βόλου, είναι τις τελευταίες ώρες σε επαφές με την διοίκηση της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ωστόσο η Κέρκυρα θα υποδεχθεί την Παρασκευή την Λαμία στο νησί των Φαιάκων για την 10η αγωνιστική της Football League έχοντας ως επικρατέστερο να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της τον μέχρι πρότινος βοηθό του Διγκόζη τον Βασίλη Ξάνθη. Σε ένα παιχνίδι πάντως όπου στις κερκίδες δεν αποκλείεται να είναι και ο νέος τεχνικός της ομάδας.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ