ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάλι χωρίς Νίκιτς και Τουράμ η Κέρκυρα

Πάλι χωρίς Νίκιτς και Τουράμ η Κέρκυρα
EUROKINISSI SPORTS

Το απουσιολόγιο δεν αλλάζει για τον τεχνικό της Κέρκυρας, Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος δεν υπολογίζει για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στον τιμωρημένο, Τουράμ, και τον τραυματία, Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Η Κέρκυρα φιλοξενείται από στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 15:00 για τη 16η αγωνιστική της Super League, και ο Μιχάλης Γρηγορίου καταστρώνει τα πλάνα του για ένα ακόμη ματς χωρίς τους δύο γνωστούς απόντες.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Τουράμ, εκτίει την ποινή τριών αγωνιστικών που του επεβλήθη, ενώ ο Σέρβος μέσος, Μπράνισλαβ Νίκιτς, παραμένει στα...pits.

Μετά από 15 αγωνιστικές στη Super League, η Κέρκυρα (έχει 14 ματς) έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της συνολικής κατάταξης, ενώ ο Ατρόμητος έχει 21 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση.

Αναλυτικά η αποστολή της Κέρκυρας: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Ντιόγκο, Γκομές, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόβσκι, Βενέτης, Ιωάννου, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Επστάιν, Ζορμπάς, Γεωργίου, Παμλίδης, Γεωργακόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ