ΚΕΡΚΥΡΑ

Πακέτο Κυβελίδης - Μοσχάκης

Πακέτο Κυβελίδης - Μοσχάκης
INTIME SPORTS

Λεωνίδας Κυβελίδης και Γιώργος Μοσχάκης οδεύουνε προς την Κέρκυρα αφήνοντας πίσω τους τον Πανθρακικό

Ακόμη και στην διάρκεια της σημερινής δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση των Λεωνίδα Κυβελίδη και Γιώργου Μοσχάκη στην Κέρκυρα από τον Πανθρακικό.

Ο πρώτος είναι να έχει συνάντηση με την διοίκηση της ΠΑΕ εκφράζοντας την επιθυμία του περί αποχώρησής του ενώ ο δεύτερος ήταν δεδομένο πως θα δινόταν σε άλλη ομάδα με την μορφή δανεισμού.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι με ποιο τρόπο Κυβελίδης και Μοσχάκης θα κάνουνε το δρομολόγιο από την Κομοτηνή στην Κέρκυρα.

Η επιθυμία του Κυβελίδη περί αποχώρησής του είχε να κάνει καθαρά με τον χρόνο συμμετοχής του, άσχετα αν είχε αγωνιστεί στα 16 από τα 18 παιχνίδια του Πανθρακικού, κι αυτό γιατί μπροστά του είχε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Κι όσο για τον Μοσχάκη πληροφορίες κάνουνε λόγο πως έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Κέρκυρα του Άκη Μάντζιου και απομένει μόνο η σύμφωνη γνώμη του Πανθρακικού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Το ερώτημα ωστόσο είναι τι θα γίνει με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού καθώς κανένα από τα φλερτ με τους Μπρούνο Τσιρίλο και Παρασκευά Χρήστου δεν μετουσιώθηκε σε γάμο ενώ είχε προταθεί και ο Φράνσις Ντίκο που στο περσινό πρωτάθλημα είχε αγωνιστεί στον Άρη.

Σε μία θέση όπου στο ρόστερ του Πανθρακικού υπάρχει πάντα ο Χρήστος Μελίσσης που στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου έδειξε να βρίσκεται εκτός πλάνων του Παύλου Δερμιτζάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως δεν προτίθεται να λύσει το συμβόλαιό του.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ