ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάει Νάουσα για την Κέρκυρα ο Ντουαλά

Πάει Νάουσα για την Κέρκυρα ο Ντουαλά
Ντουαλά

Στα 3-5 Πηγάδια θα βρίσκεται την Τετάρτη (15/7) ο Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά. Πρόκειται για 28χρονο μέσο από την Ισημερινή Γουϊνέα που θα τεθεί στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη. Δοκιμάζεται ο Ντραγκόγεβιτς, προτάθηκε ο Αλίεφ.

Ο Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά θα είναι κατά τα φαινόμενα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κέρκυρας. Ο 28χρονος, που είναι 12 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουϊνέας θα βρίσκεται την Τετάρτη (15/7) στη Νάουσα, όπου και θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας του νησιού των Φαιάκων.

Εκεί βρίσκεται ο 26χρονος γκολκίπερ από το Μαυροβούνιο, Μίλος Ντραγκόγεβιτς. Ο ύψους 1.90 γκολκίπερ θα περάσει από το μικροσκόπιο του Σάκη Τσιώλη και θα επιδιώξει να πείσει για την αξία του. Στην Κέρκυρα προτάθηκε ο 20χρονος μέσος Όρχαν Αλίεφ. Είναι από το Αζερμπαϊτζάν και την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Sumqayıt (25 συμμετοχές, 4 γκολ).

Απάντηση Ίσσαρη σε Παπουτσάκη

Ο μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας, Θανάσης Ίσσαρης, απάντησε στη δήλωση του Δημήτρη Παπουτσάκη, στην οποία ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, δίχως να κατονομάζει, άφησε αιχμές σε βάρος της Κέρκυρας. Για την οποία ενώ η ΕΕΑ έχει εισηγηθεί την αποβολή της, εκείνη ''ενεργεί ως δικαιωμένη''.

Αναλυτικά η δήλωσή του: '' Επειδή στην Ελλάδα, η σιωπή δεν είναι πάντοτε χρυσός και πολλές φορές εκλαμβάνεται είτε σαν αδυναμία, είτε σαν ενοχή, σε απάντηση των δηλώσεων του κ. Παπουτσάκη, έχω να δηλώσω τα εξής: Απαιτείται να διαθέτει κανείς, το λιγότερο, μεγάλο θράσος, για να μιλάει για «καταδικασθέντες» και «δικαιωμένους», όταν γνωρίζει καλά (ή, τουλάχιστον, θα έπρεπε) ότι δεν έχει υπάρξει, όχι απόφαση, αλλά ούτε καν σκεπτικό εισήγησης, ώστε να φτάσει στα γραφεία μας ή σε αυτά του Εργοτέλη ή και σε αυτά των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου.

Επίσης, θα πρέπει να ρωτήσω τον κ. Παπουτσάκη, όταν μιλάει για δικαίωση της ομάδας του, η οποία υποβιβάστηκε στους αγωνιστικούς χώρους, το πράττει αγνοώντας τους Κανονισμούς ή μήπως θα επιθυμούσε τη βάναυση καταστρατήγησή τους, προκειμένου να σωθεί η ιστορική του ομάδα;''.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ