ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΕ Κέρκυρα: ''Προϊόν πλάνης η απόφαση''

ΠΑΕ Κέρκυρα: ''Προϊόν πλάνης η απόφαση''
Κέρκυρα

Προϊόν πλάνης χαρακτήρισε η ΠΑΕ Κέρκυρα την απόφαση - εισήγηση της ΕΕΑ για αποβολή των νησιωτών από το πρωτάθλημα. Ο μεγαλομέτοχος Θανάσης Ίσσαρης επεσήμανε: ''Με προγενέστερη απόφαση της ΕΕΑ, αναγνωρίστηκα ως μέτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ''.

Ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι σύντομα θα δικαιωθεί μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να αναγνωρίσει την ύπαρξη παρένθετου προσώπου στη μετοχική της σύνθεση, που είναι πιθανό να την οδηγήσει στον υποβιβασμό, εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα.

Σε αυτή , παράλληλα, τονίζεται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: '' Με απορία πληροφορηθήκαμε την απόφαση – εισήγηση της ΕΕΑ περί εικονικότητας της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας μας. Εκείνο που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση, είναι ότι θεωρούμε πως η συγκεκριμένη απόφαση – εισήγηση είναι προϊόν πλάνης, κάτι το οποίο θα αποδειχτεί περίτρανα κατά τα επόμενα στάδια εκδίκασης της υπόθεσης. Τονίζουμε προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όχι μόνο, ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας, αφού έχουμε τη βεβαιότητα και την πεποίθηση πως η οριστική δικαίωσή μας θα έλθει πολύ σύντομα''.

Επίσημη τοποθέτηση και από τον μεγαλομέτοχο Θανάση Ίσσαρη, ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι η ίδια η ΕΕΑ είχε αναγνωρίσει κατά το παρελθόν πως αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Η δήλωσή του: ''Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον Τύπο την απόφαση της ΕΕΑ περί εικονικής απόκτησης των μετοχής της ΠΑΕ Κασσιώπη από την πλευρά μου.

Παρά το γεγονός ότι εγώ, με προγενέστερη απόφαση της ΕΕΑ, αναγνωρίστηκα ως μέτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, παρά το γεγονός ότι παρευρέθηκα στην εκδίκαση της υπόθεσης από την ΕΕΑ και σε όλους τους τόνους τόνισα ότι εγώ είμαι ο κύριος μέτοχος της ΠΑΕ, παρά το γεγονός ότι προσεκόμισα όλα τα στοιχεία (τραπεζικά, εξτρέ κ.λπ.), τα οποία μου ζητήθηκαν και με τα οποία αποδεικνύεται ότι εγώ είμαι και όχι κάποιος άλλος, είμαι ο πραγματικός μέτοχος, εντούτοις εκδόθηκε η παραπάνω απόφαση.

Επειδή, όπως είναι προφανές, αν και προσεκόμισα ό,τι μου ζητήθηκε, εκδόθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, η οποία με θίγει, όχι μόνο ως άνθρωπο, αλλά και ως επιχειρηματία, επιφυλασσόμενος για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μου, είμαι απόλυτα σίγουρος για τη δικαίωση, τόσο τη δική μου, όσο και της ομάδας μου''.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ