ΚΕΡΚΥΡΑ

ΠΑΕ Κέρκυρα: "Άλλη μια αναβολή δεν αποτελεί λύση"

ΠΑΕ Κέρκυρα: "Άλλη μια αναβολή δεν αποτελεί λύση"

H ΠΑΕ Κέρκυρα εξέδωσε ανακοίνωση και καταδίκασε τον εμπρησμό της οικίας του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα, όμως τόνισε πως η αναβολή του πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση.

Η ΠΑΕ Κέρκυρα πήρε θέση για τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα το πρωί της Τετάρτης (09/11). Οι Φαίακες καταδικάζουν την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του προέδρου της ΚΕΔ, όμως τονίζουν πως η αναβολή του πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

"Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα καταδικάζει ομόφωνα την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του κ. Γιώργου Μπίκα. Τέτοια γεγονότα αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα και αποτελούν πλήγμα για τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καιρός να επικρατήσουν οι νόμοι του κράτους και να πάψει το άθλημα να παρακμάζει περαιτέρω.

Άλλη μια αναβολή του πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση, αλλά θα είναι μια εξέλιξη που θα ζημιώσει τις ομάδες πέραν των όσων προβλημάτων αντιμετωπίζουν ήδη. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται και καλούμε την Πολιτεία να πράξει τα δέοντα για την διαλεύκανση της υπόθεσης, να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί δικαιοσύνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα
ΕΠΟ: "Αναστέλλονται όλα τα πρωταθλήματα"
Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ η Κυβέρνηση
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ