ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι επτά παίκτες που θέλει να κρατήσει η Κέρκυρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Ιωάννου, Νίκιτς, Γιακουμάκης EUROKINISSI SPORTS

Η Κέρκυρα έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στη Super League και μέσα στον Απρίλιο η διοίκηση θα βάλει πλώρη για τις πρώτες ανανεώσεις συμβολαίων. Οι 6+1 που δεδομένα θα επιχειρήσει να κρατήσει και για τη νέα σεζόν η επτανησιακή ομάδα.

Οι 29 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η Κέρκυρα ύστερα από 25 αγωνιστικές στη Super League την κρατούν στην κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ούτε με "αυτοκτονία" χάνεται η παραμονή για την επτανησιακή ομάδα.

Η άνεση αυτή επιτρέπει στη διοίκηση να "τρέξει" από νωρίς τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Αυτός θα είχε ήδη ξεκινήσει, αλλά η ήττα (4-0) από τη Βέροια "τρέναρε" τις πρώτες συζητήσεις. Είναι ωστόσο βέβαιο ότι μέσα στον Απρίλιο οι Φαίακες θα προχωρήσουν στις πρώτες ανανεώσεις.

Ο Τουράμ είναι ο μεγάλος στόχος. Η διοίκηση είναι 100% σίγουρο ότι θα "παλέψει" να τον κρατήσει. Εκφράζεται μάλιστα η αισιοδοξία πως θα το πετύχει. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με τις 23 συμμετοχές και τα 7 γκολ ξεχώρισε εφέτος και πρόσφερε πολλά στην παραμονή της "Κόμισσας" στην κατηγορία.

Διαπραγματεύσεις θα γίνουν και με άλλους έξι ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον για αρχή. Στην κατηγορία αυτή συγκαταλέγεται ο τερματοφύλακας Φώτης Κουτζαβασίλης (23 συμμετοχές), ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Ιωάννου (21 συμμετοχές), ο ακραίος μπακ Σπύρος Σπίνουλας (22 συμμετοχές), ο μέσος Μπράνισλαβ Νίκιτς (19 συμμετοχές 1 γκολ), ο μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Κόντος (23 συμμετοχές, 2 γκολ) και ο μέσος Στέφανος Σιόντης (24 συμμετοχές).

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ