ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Βενέτης αρχηγός της Κέρκυρας

Ο Βενέτης αρχηγός της Κέρκυρας
Βενέτης INTIME SPORTS

Αρχηγός της Κέρκυρας για τη νέα σεζόν ο Τάσος Βενέτης, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Κέρκυρα. Αποχώρησε από την Κουτσούφλιανη ο Ντραγκόγεβιτς, συνεχίζει να δοκιμάζεται ο Χατζόγλου. Γεωργακόπουλος: "Ομάδα με πολύ πρέσινγκ".

Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί για τη νέα σεζόν στην Κέρκυρα με τον Τάσο Βενέτη να ηγείται της ιεραρχίας και τους Γιώργο Παρασκευαίδη, Οράσιο Καρντόσο και Μαθιού Γκόμες να τον ακολουθούν. Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Παρασκευής (24/7) ο Σάκης Τσιώλης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν τη μη διεξαγωγή του δυνατού εσωτερικού διπλού που είχε αποφασιστεί αρχικά. Αντίθετα οι "Φαίακες" δούλεψαν το απόγευμα στην τακτική με απόντες πλην του Αλέξανδρου Κόντου και τον Σάσα Καϊκού ο οποίος έχει εξασφαλίσει μίνι άδεια προτού επιστρέψει στην Κέρκυρα για το γ’ στάδιο δουλειάς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον υπό δοκιμή Μαυροβούνιο τερματοφύλακα, Milos Dragojevic αποχώρησε από τη Νάουσα ενώ κανονικά προπονήθηκε ο επίσης υπό δοκιμή αμυντικός, Τάσος Χατζόγλου. Ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει να προπονείται και κατά την επιστροφή της Κέρκυρας στο νησί.

Γεωργακόπουλος: "Θέλει να περάσει τη φιλοσοφία του ο Τσιώλης"

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Κέρκυρας παραχώρησε ο νεαρός φορ Κώστας Γεωργακόπουλος μιλώντας για την πορεία της προετοιμασίας, τη νέα σεζόν αλλά και τους δικούς του στόχους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Είτε το δεις συνολικά, σε επίπεδο ομάδας, είτε προσωπικά, το season moto του Κώστα Γεωργακόπουλου, ειπώθηκε ρητά, κατηγορηματικά και με σαφήνεια.

Ο νεαρός, ταλαντούχος φορ, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Φαίακες έως το 2018, μίλησε στο kerkyrafc.gr απ’ την Κουτσούφλιανη όπου συνεχίζεται το κυρίως στάδιο της προετοιμασίας.

Έβγαλε πίστη για όσα... θα έρθουν, «ζωγράφισε» με απολύτως θετικά χρώματα το... νέο στίγμα του Σάκη Τσιώλη, κατέθεσε τα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά της Κέρκυρας του 2015-’16 και στο φινάλε έθεσε και τους δικούς του στόχους: Ματς και... γκολ! Αναλυτικά:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
«Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά. Δουλεύουμε καθημερινά, πρωί – απόγευμα, με διάθεση, είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά την προσεχή σεζόν.»

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ:
«Όλοι μας γνωρίζαμε εξ αρχής ποιος είναι ο κ. Τσιώλης. Και το έργο που έχει επιτελέσει στις ομάδες που εργάστηκε στο παρελθόν. Η συνεργασία και η επικοινωνία που έχουμε είναι εξαιρετική. Μιλάει με όλους –μικρούς, μεγάλους-, μας βοηθάει πολύ».

ΓΙΑ ΤΟΝ «ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ» ΤΗΣ... ΝΕΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
«Ο κόουτς προσπαθεί να βάλει τη φιλοσοφία του στο παιχνίδι μας και θεωρώ ότι αυτή η φιλοσοφία του ταιριάζει με τη δική μας, με τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας. Μια ομάδα με πολύ πρέσινγκ, σε όλους τους χώρους, πολλές πάσες, κυκλοφορία και δημιουργικό ποδόσφαιρο, επιθετικό. Ανάλογα, βεβαίως, με τον αντίπαλο...»

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ:
«Αισθάνομαι ότι είμαι πιο έτοιμος από πέρσι, σε διάφορους τομείς. Έτσι, εξάλλου, είναι και το λογικό: κάθε χρόνο να γίνεσαι καλύτερος. Στόχος μου είναι να πάρω όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ, να βάλω όσα πιο πολλά γκολ μπορώ.»".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ