ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Τσιώλης πήρε Γκράσι, Μυτίδη και Τουράμ για Νέα Σμύρνη

Ο Τσιώλης πήρε Γκράσι, Μυτίδη και Τουράμ για Νέα Σμύρνη
Τσιώλης

Ο Σάκης Τσιώλης θα κάνει το Σάββατο (6/1) ντεμπούτο στον πάγκο της Κέρκυρας, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Καρδιτσιώτης πήρε στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Γκράσι - Μυτίδη και τον Τουράμ, που έχει να παίξει από την 1η Οκτωβρίου.

Στην προτελευταία θέση της Super League βρίσκεται η Κέρκυρα, η οποία με το νέο έτος και το πρώτο ματς στον β' γύρο καλείται να πάρει βαθμό ή βαθμούς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Με νέο προπονητή οι Φαίακες, τον Σάκη Τσιώλη, αλλά και νέα πρόσωπα στην αποστολή.

Ο νεοαποκτηθείς Ιταλός στόπερ Ντάβιντε Γκράσι συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Καρδιτσιώτη, όπως και ο Κύπριος επιθετικός Νέστορας Μυτίδης. Σημαντική η επιστροφή του Ροζέριο Τουράμ, ο οποίος λόγω τραυματισμού έπαιξε εφέτος σε μόλις τρία ματς. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 1 Οκτωβρίου, στην εντός έδρας ήττα (0-2) από την Ξάνθη.

Η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Γκράσι, Σοϊλέδης, Σπίνουλας, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Ντιογκό, Ζορμπάς, Παμλίδης, Μυτίδης, Τουράμ, Μπάουμαν. Ο αγώνας με τον Πανιώνιο θα γίνει το Σάββατο στις 15.00, για την 16η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πάλι στην Κέρκυρα ο Γεωργακόπουλος. Ο 24χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας του τόπου του.

Ο Τσιώλης πήρε Γκράσι, Μυτίδη και Τουράμ για Νέα Σμύρνη
Γεωργακόπουλος

" ΗΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστήΚώστα Γεωργακόπουλουμε διάρκεια συμβολαίου εως το καλοκαίρι του 2019.

Ο 24χρόνος Κερκυραίος επιθετικός θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία" ανέφερε η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ