ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γρηγορίου στη Βουδαπέστη

Ο Γρηγορίου στη Βουδαπέστη
Γρηγορίου INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, άφησε το νησί των Φαιάκων με προορισμό τη Βουδαπέστη. Ο Αθηναίος τεχνικός θα παρακολουθήσει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ένας από τους προπονητές που όποτε του δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθεί από κοντά την Εθνική δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη, έστω και αν πρέπει να ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο προπονητής που φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία με την Κέρκυρα στο πρωτάθλημα της Superleague, άφησε για λίγο την ομάδα του νησιού των Φαιάκων και μετέβη -οδικώς- για τη Βουδαπέστη. Σκοπός του να δει την κρίσιμη αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με την Ουγγαρία, το βράδυ της Κυριακής (29/3), αλλά και να έχει επαφές με δικούς του ανθρώπους στην πρωτεύουσα της Κεντρικής Ευρώπης.

Σημειώνεται ότι ο 42χρονος τεχνικός είχε ταξιδέψει στο εκτός έδρας παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με τη Ρουμανία, στον αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ