ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Γρηγορίου ανακοίνωσε αποστολή με 29(!) παίκτες

Ο Γρηγορίου ανακοίνωσε αποστολή με 29(!) παίκτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στην οποία έχουν συμπεριληφθεί 29 ποδοσφαιριστές!

Σε μία ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου. Ο 43χρονος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (22/10, 16:00), την οποία απαρτίζουν 29(!) ποδοσφαιριστές σε μία προσπάθεια να στείλει μήνυμα ενότητας, αλλά και ανασύνταξης μετά το άσχημο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα

Στην αποστολή βρίσκονται οι τραυματίες, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Γκόμες και Γεωργακόπουλος που, όπως είναι λογικό, δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τους Αρκάδες, καθώς κι οι νεαροί Γκερέκος και Τρεπεκλής.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Γρηγορίου (πέρα των τραυματιών): Αραμπατζής, Ναζίμ, Τζανουλίνος, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Κουτζαβασίλης, Παμλίδης, Σπίνουλας, Ντουαλά, Κόντος, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Χιντζίδης, Ιωάννου, Έπσταϊν, Ντιόγκο, Ζαραδούκας, Τουράμ, Γρομητσάρης, Νίκιτς, Τριαντάφυλλος, Γκερέκος, Τρεπεκλής και Αντιλέχου.

Το Δελτίο Τύπου της Κέρκυρας:

"Αποστολή, την οποία συνθέτουν και οι 29 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου, ενόψει του αυριανού (22/10, 16:00) παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΕΑΚΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο 43χρονος προπονητής της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα επέλεξε να πάρει μαζί του στην αποστολή ακόμα και τους τραυματίες, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτη, Γκόμες και Γεωργακόπουλο, οι οποίοι δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα, όπως και τους δύο νεαρούς -προερχόμενους από την ομάδα Κ20- Γκερέκο και Τρεπεκλή.

Ως εκ τούτου, ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει στην αποστολή και τους 29 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, σε μια κίνηση, η οποία έχει -και- συμβολικό χαρακτήρα, καθώς μ’ αυτήν ο Πειραιώτης προπονητής θέλει να στείλει μήνυμα ενότητας, αλλά και ανασύνταξης μετά το άσχημο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ