ΚΕΡΚΥΡΑ

Νίκιτς στο Sport24.gr: "Και άνοδος και πρωτάθλημα με την Κέρκυρα"

Νίκιτς στο Sport24.gr: "Και άνοδος και πρωτάθλημα με την Κέρκυρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βόσνιος μέσος της Κέρκυρας, Μπράνισλαβ Νίκιτς, ξεκαθαρίζει στο Sport24.gr ότι στόχος των Φαιάκων δεν είναι μόνο η άνοδος, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League.

Ντέρμπι κορυφής στη Football League, το Σάββατο 16 Απρίλη, στην Κέρκυρα. Οι Φαίακες (δεύτερη στην κατάταξη) υποδέχονται την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Ο 33χρονος μέσος της Κέρκυρας, Μπράνισλαβ Νίκιτς θέτει μέσα από το Sport24.gr το στόχο της νησιωτικής ομάδας, περιμένοντας να διεξαχθεί ένα "σφιχτό", αλλά καλό ματς.

"Πολύ σημαντικό ματς και πολύ δύσκολο. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε, τι ομάδα είναι η ΑΕΛ. Όπως είπα, είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε τη νίκη και την πρώτη θέση. Πιστεύουμε ότι αν μπούμε όπως πρέπει, συγκεντρωμένοι και με πάθος, από το πρώτο λεπτό δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Πιστεύουμε ότι αν μπούμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα

Είναι ένα πολύ καλό ματς, αυτό που θα γίνει. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει, να μας στηρίξει. Θέλουμε αυτή τη στήριξη, γιατί είναι ένα παιχνίδι που είναι ντέρμπι και κρίνει την πρώτη θέση. Με τη νίκη παίρνουμε εμείς την πρώτη θέση και κρατάμε την τύχη στα χέρια μας".

Νίκιτς στο Sport24.gr: "Και άνοδος και πρωτάθλημα με την Κέρκυρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κέρκυρα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Λαμία. Πόσο επηρεάζει αυτό, τους Φαίακες; Πόσο αναμένεται να τους βοηθήσει ένα γεμάτο γήπεδο, το απόγευμα του Σαββάτου;

"Η Λαμία είναι μια δύσκολη έδρα. Να είμαστε ειλικρινείς, δεν ήμασταν και τόσο καλοί σε εκείνο το ματς. Αλλά μας βόλεψαν και τα άλλα αποτελέσματα. Απόλλων και Τρίκαλα δεν κέρδισαν, οπότε όλοι μείναμε στα ίδια. Η Λαμία έχει καλή ομάδα, ήταν δύσκολο ματς, ψυχολογικά είμαστε πολύ καλά. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη - γιατί είχαμε και αριθμητικό πλεονέκτημα - αλλά και με ένα πόντο είμαστε καλά.

Περιμένω να είναι γεμάτο το γήπεδο, να έρθει ο κόσμος, ειδικά αν έχει καλή ημέρα. Είναι ντέρμπι, είναι γιορτή. Για εμάς, τον κόσμο, για όλους. Θα γεμίσει το γήπεδο και θα είναι πλεονέκτημα για εμάς."

Νίκιτς από τους γηπεδούχους. Μπόγιοβιτς από τους φιλοξενούμενους. Φίλοι εκτός γηπέδων, αντίπαλοι για 90 λεπτά. Ο Βόσνιος μέσος της Κέρκυρας υπόσχεται ότι το Σάββατο θα δυσαρεστήσει το φίλο του:

"Τον ξέρω τον Μπόγιοβιτς, έχουμε παίξει αντίπαλοι κάποιες φορές. Εγώ και με τον πατέρα μου και τον αδερφό μου να παίξω, πάλι αντίπαλος θα είμαι. Θα μιλήσουμε και πριν και μετά το ματς, αλλά κατά τη διάρκεια δεν θα μιλάμε και πολύ".

Νίκιτς στο Sport24.gr: "Και άνοδος και πρωτάθλημα με την Κέρκυρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ντέρμπι γιατί αναμετρώνται οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης. Είναι, ωστόσο, και οι καλύτερες; Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς θεωρεί ότι οι Φάιακες έχουν εξασφαλίσει την άνοδο;

"Όχι δεν πιστεύω, ότι έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο. Ούτε εγώ το πιστεύω, ούτε τα υπόλοιπα παιδιά. Γιατί, έχουμε αλλά πέντε δύσκολα ματς. Έχουμε ένα πλεονέκτημα που δεν παίζουμε με Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη, αλλά κι αν οι άλλες ομάδες κερδίσουν τα ματς που έχουν, τότε δεν έχεις και μεγάλο πλεονέκτημα.

Όχι δεν πιστεύω, ότι έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο

Είμαστε και κοντά και μακριά από/στην άνοδο. Έχει δρόμο ακόμη. Αν κάνουμε το 5 στα 5, θα πάρουμε και το πρωτάθλημα. Είναι και αυτός, ένας ακόμη στόχος. Έτσι, το σκεφτόμαστε όλοι.

Νίκιτς στο Sport24.gr: "Και άνοδος και πρωτάθλημα με την Κέρκυρα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ναι, παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Το δείχνει και η βαθμολογία. Δεν θα είναι ανοιχτό το ματς, θα είμαστε προσεκτικοί και οι δύο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Η Κέρκυρα είναι μιαν ανάσα από την άνοδο. Πώς αντιλαμβάνονται οι παίκτες αλλά και ο κόσμος του νησιού, την επιστροφή στη SuperLeague;

Αυτή η ομάδα ανήκει στη SuperLeague

"Όχι μόνο εμείς, παίκτες και διοίκηση, αλλά κι ο κόσμος. Όλοι το θέλουμε πολύ. Αυτή η ομάδα, δεν ανήκει στη Football League. Αυτή η ομάδα και οργανωτικά και από άποψη ποιότητας, ανήκει στη SuperLeague. Πιστεύω όλα θα πάνε καλά, και η ομάδα θα πάρει αυτό που αξίζει".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ