ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέες διαπραγματεύσεις με Λεάλ

Νέες διαπραγματεύσεις με Λεάλ
INTIME SPORTS

Τα εργομετρικά του Λεάλ έδειξαν ότι ο 32χρονος επιθετικός θέλει αρκετό χρονικό διάστημα για να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και στην Κέρκυρα κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Δεύτερες σκέψεις κάνουν στην Κέρκυρα για την απόκτηση ή μη του Λεάλ καθώς τα εργομετρικά στα οποία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ κακά και θέλει χρόνο για να μπορέσει να είναι στην επιθυμητή κατάσταση. Για αυτό οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει νέες διαπραγματεύσεις και δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μια μεταγραφή που φαινόταν σχεδόν κλεισμένη να χαλάσει.

Όλα όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες και μετά το νέο ραντεβού που θα γίνει με τον εκπρόσωπο του ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στην Κέρκυρα.

Οι Φαίακες τώρα βρήκαν τον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο λόγος για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος κάνει πολύ καλή χρονιά με τα Χανιά και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Δευτέρας (26/1) αυτή έγινε χωρίς τους Ζουμπουλάκη και Ντιόγκο. Ο δεύτερος είναι αρκετά πιθανό να μπει τις επόμενες ημέρες και να υπολογίζεται για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα.

Τα ευχάριστα νέα προήλθαν από τον Γκόμες, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ (29/1).

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ