ΚΕΡΚΥΡΑ

Μέχρι την Τετάρτη του προπονητή

Μέχρι την Τετάρτη του προπονητή
INTIME SPORTS

Ούτε την Κυριακή αποφασίστηκε ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της Κέρκυρας. Μέχρι την Τετάρτη η απόφαση. Ζεστό ενδιαφέρον για Ντουμίτρου και άλλους δυο.

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Κέρκυρα με πρώτο θέμα τη συμφωνία προπονητή για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα τέσσερα ονόματα έγιναν τρία (Χάβος - Ελευθερόπουλος - Τσιώλης), αφού η περίπτωση του Νίκου Αναστόπουλου απομακρύνθηκε.

Μέχρι την Τετάρτη θα παρθεί οριστική απόφαση για το ποιος από τους τρεις θα κάτσει στο τιμόνι της ομάδας, αν και ήδη ο ένας θεωρείται το μεγάλο φαβορί.

Από εκεί και πέρα έχουμε και μεταγραφικά! Οι Φαίακες εξετάζουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το μεσοεπιθετικό κομμάτι και ήδη κάποια ονόματα βρίσκονται στο... μπλοκάκι των ανθρώπων της ομάδας.

Ντουμίτρου και Περογαμβράκης θεωρούνται δοκιμασμένες λύσεις για τα άκρα και την κορυφή της επίθεσης, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Μάριο Κάσες που δεν τα βρίσκει με τον Πανθρακικό.

Τα πάντα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν οριστικά με την ανακοίνωση του προπονητή. Μόλις αυτό συμβεί, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να έχουμε τις πρώτες μεταγραφές.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ