ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Ρόλε αλλά χωρίς πέντε η Κέρκυρα

Με Ρόλε αλλά χωρίς πέντε η Κέρκυρα

Ο Σάκης Τσιώλης έχει στη διάθεση του για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ τον Μαρτίν Ρόλε που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες. Δεν υπολογίζει όμως σε πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν να εκτίσουν στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δύσκολο έργο έχει τη Κυριακή η Κέρκυρα η οποία υποδέχεται στο νησί των "Φαιάκων" των ΠΑΟΚ. Ένα έργο το οποίο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο μετά τις απουσίες πέντε βασικών ποδοσφαιριστών μετά από επιλογή του τεχνικού τιμ.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Τσιώλης επέλεξε οι Επστάιν, Αρτυματάς, Μπαλάφας, Σιόντης και Γκόμες που είχαν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες να μείνουν εκτός αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και να εκτίσουν τη ποινή τους ώστε να είναι διαθέσιμοι στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας.

Επίσης εκτός αποστολής είναι και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Κέρκυρα και έχει πάρει μια εβδομάδα άδεια από τους "Φαίακες".

Αντίθετα ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε στην 18άδα του αγώνα τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες Γκράσι, Μυτίδη, Γεωργακόπουλο και Ρόλε με τον Αργεντινό να έχει αποκτηθεί πριν από τέσσερις μέρες και να βρίσκεται για πρώτη δορά σε αποστολή της ομάδας της Κέρκυρας.

Η αποστολή των Φαιάκων αποτελείται από τους: Κουτζαβασίλη, Γιαννακόπουλο, Αναστασίου, Σπίνουλα, Γκράσι, Γρομητσάρη, Ιωάννου, Κρητικό, Κόντο, Γεωργίου, Ρόλε, Ντιόγκο, Μπάουμαν, Ζορμπά, Τουράμ, Γεωργακόπουλο, Παμλίδη και Μυτίδη.

Με Ρόλε αλλά χωρίς πέντε η Κέρκυρα
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ