ΚΕΡΚΥΡΑ

Με πολλά προβλήματα στο Αγρίνιο η Κέρκυρα

Με πολλά προβλήματα στο Αγρίνιο η Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέσσερις σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου ενόψει της αναμέτρησης της Κέρκυρας με τον Παναιτωλικό το Σάββατο.

Το πρωί της Παρασκευής θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο η αποστολή της Κέρκυρας με τους "Φαίακες" να αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην συμπεριλαμβάνει βασικούς ποδοσφαιριστές στην αποστολή που αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν για διαφορετικούς λόγους οι Βενέτης, Γκόμες, Ντουαλά και Γεωργακόπουλος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μεαρκετά προβλήματααναχωρεί αύριο το πρωί η αποστολή τηςΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυραγια το Αγρίνιο, όπου το προσεχές Σάββατο 15 Οκτωβρίου (16:00) θα τεθεί αντιμέτωπη μετον τοπικό Παναιτωλικόγια την 7αγωνιστική του πρωταθλήματος τηςSuper League.

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (13/10), ο Μιχάλης Γρηγορίουανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών, οι οποίοι θα συνθέσουν την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τονΠαναιτωλικό.

Από την 21μελή αποστολήαπουσιάζουνοιΤάσος Βενέτης, Ματιέ Γκόμες, Βιέρα Ελόνγκ ΝτουαλάκαιΚώστας Γεωργακόπουλος.

Ο αρχηγός της ομάδας υποφέρει απόδιάταση στον αριστερό δικέφαλοεξ ου και δεν προπονήθηκε σήμερα. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς της μεθεπόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά στον Γκόμες, ο Γάλλος μπακ-χαφ ταλαιπωρείται απόισχιαλγία στη μέση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε αυτός να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον 43χρονο τεχνικό τηςΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα.

Ο Ντουαλά αναμένεται να επιστρέψει αύριο από τοταξίδιτου λόγω της συμμετοχής του στοδιεθνές φιλικό της Εθνικής ομάδας της Γουινέας Ισημερινούμε τον Λίβανο (1-1) και με δεδομένο ότι έχασε αρκετές προπονήσεις, όπως και ότι θα είναι αρκετά καταπονημένος από το ταξίδι, κρίθηκε καλύτερη επιλογή να μείνει εκτός αποστολής.

Τέλος, όσον αφορά στον Κώστα Γεωργακόπουλο, αντιμετωπίζειπρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούςκαι ως εκ τούτου και ο Κερκυραίος επιθετικός τέθηκε νοκ-άουτ για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Οι ποδοσφαιριστές, τους οποίους επέλεξε οΜιχάλης Γρηγορίουγια το σαββατιάτικο ματς στο Αγρίνιο, είναι οι εξής:

Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Ντιμιτρόφσκι, Γρομητσάρης, Σπίνουλας, Ντιόγκο, Ζαραδούκας, Χιντζίδης, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Ναζίμ, Αντιλέχου, Νίκιτς, Ζορμπάς, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Αρναρέλλης, Τουράμ και Παμλίδης".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ