ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Ονίλο αλλά χωρίς τέσσερις η Κέρκυρα στα Γιάννινα

Με Ονίλο αλλά χωρίς τέσσερις η Κέρκυρα στα Γιάννινα
Ονίλο

Ο Ονίλο συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Κέρκυρας από τον Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος όμως δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κεϊτά, Βενέτη, Ντουαλά και τον τιμωρημένο Σιόντη.

Μετά το σημαντικό τρίποντο επί του Λεβαδειακού που της έδωσε μεγάλο αέρα ενόψει της συνέχειας η Κέρκυρα αντιμετωπίζει το Σάββατο τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει αρκετά προβλήματα και να μετράει τέσσερις απόντες. Συγκεκριμένα εκτός έμεινε ο Σιόντης που είναι τιμωρημένος και οι τραυματίες Κεϊτά, Βενέτης και Ντουαλά.

Αντίθετα ο νεαρός προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή για πρώτη φορά τον Ονίλο ο οποίος βρίσκεται στην 19άδα που ταξίδεψε στην Αθήνα και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

"ΗΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑανακοινώνει την αποστολή της για την αναμέτρηση με τονΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑστο πλαίσιο της21ης αγωνιστικήςπρωταθλήματος Superleague. ΟΜιχάλης Γρηγορίουεπέλεξε τους19 ποδοσφαιριστέςπου θα παραταχθούν απέναντι στην ομάδα τουΓιάννη ΠετράκηαύριοΣάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 17:15.

Αναλυτικά οι παίκτες τηςΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑπου συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι:

Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Κέβιν, Ντιόγκο, Γκόμες, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Νίκιτς, Ανδρεόπουλος, Ζαραδούκας, Κόντος, Επστάιν, Ζορμπάς, Τουράμ, Ονίλο, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ