ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Κουτζαβασίλη κόντρα στον Ολυμπιακό η Κέρκυρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμη για την εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (5/4) η Κέρκυρα κόντρα στον Ολυμπιακό. Με τον Κουτζαβασίλη και ουσιαστικά πάνοπλοι οι Φαίακες του Μιχάλη Γρηγορίου.

Με την προπόνηση της Τρίτης (4/4), η Κέρκυρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (5/4, 19:30) για την 27η αγωνιστική της Super League.

Πρακτικά χωρίς προβλήματα πάνε στο ματς οι Φαίακες, καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου θα στερηθεί των υπηρεσιών μονάχα του τραυματία Ντιμιτρόφσκι, καθώς στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού τέθηκε εκ νέου ο Φώτης Κουτζαβασίλης.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο κόουτς Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριελήφθησαν οι Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Kevin, Gomes, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Adilehou, Nikic, Γρομητσάρης, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Epstein, Ζορμπάς, Thuram, Γεωργίου, Diogo, Γεωργακόπουλος, Onyilo.

Το πιθανότερο σχήμα για την Κέρκυρα απέναντι στους Πειραιώτες είναι αυτό με τον Κουτζαβασίλη κάτω από τα δοκάρια, τους Σπίνουλα, Βενέτη, Ιωάννου, Ζαραδούκα τετράδα στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) και μπροστά τους ως ανασταλτικοί μέσοι αναμένεται να αγωνιστούν οι Σιόντης - Νίκιτς.

Σε ρόλο επιτελικού θα είναι ο Κέβιν Ντιόγκο, με τους Γκόμες και Επστάιν ως ακραίους κυνηγούς δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης φανέλα βασικού θα πάρει ο Τουράμ.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ