ΚΕΡΚΥΡΑ

Με κόσμο τη Δευτέρα (27/6) η πρώτη της Κέρκυρας

Με κόσμο τη Δευτέρα (27/6) η πρώτη της Κέρκυρας
Κέρκυρα, φιέστα, γλέντι, αποδυτήρια, πανηγυρισμοί ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανοιχτή για τον κόσμο αλλά και τους εκπροσώπους του Τύπου θα είναι η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν στην Κέρκυρα παρουσία και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων των "Φαιάκων".

Την Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη της νέας σεζόν στην Κέρκυρα η οποία θα είναι ανοιχτή τόσο για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. όσο και για τον κόσμο των "Φαιάκων". Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα και φυσικά παρόντες θα είναι και οι νεοαποκτηθέντες Επστάιν και Σπίνουλας.

Εκεί αναμένεται να είναι και οι Σιόντης, Γεωργίου και Ζαραδούκας οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με την Κέρκυρα αλλά ακόμα δεν έχουν υπογράψει τα συμβόλαια τους.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

"ΗΠΑΕ Κέρκυραανακοινώνει ότι τηνΔευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στις 18:00, θα τελεστεί, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδαςστον Πλάντραφο, ο καθιερωμένοςαγιασμόςεν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ηπρώτη προπόνησητης σεζόν.

Η προπόνηση της ομάδας της Κέρκυραςθα είναι ανοιχτήαφενός για τους φιλάθλους, αφετέρου για τους εκπροσώπους του Τύπου και των ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι τοβασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίαςτης Κέρκυρας θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα7 με 20 Ιουλίου 2016στο προπονητικό κέντρο της περιοχήςΤρία-Πέντε Πηγάδιατης Νάουσας".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ