ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Καϊκούτ και υπό δοκιμήν στη Νάουσα η Κέρκυρα

Με Καϊκούτ και υπό δοκιμήν στη Νάουσα η Κέρκυρα
Κέρκυρα INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Κέρκυρα έκανε γνωστή την αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (14/7) για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι ''εκλεκτοί'' του Σάκη Τσιώλη, αλλά και όλο το υπόλοιπο επιτελείο που θα βρεθεί στη Νάουσα.

Mε μία πρωινή προπόνηση, στο ΕΑΚ Κέρκυρας, ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (13/7) το α’ στάδιο προετοιμασίας της Κέρκυρας. Κατόπιν, ο Σάκης Τσιώλης γνωστοποίησε την αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (14/7, 08.30) για τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας (προγραμματισμένη άφιξη, στις 15.30), όπου και θα πραγματοποιηθεί το κυρίως στάδιο δουλειάς.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί»:

● Από το ρόστερ των επαγγελματιών: Φώτης Κουτζαβασίλης, Παναγιώτης Σαμπανίδης, Μάθιου Γκόμες, Οράσιο Καρντόζο, Παναγιώτης Βλάχος, Κώστας Μανωλάς, Ντιόγκο Ζορντάο, Τάσος Βενέτης, Τέλης Καραγιαννίδης, Παναγιώτης Ζορμπάς, Γιώργος Παρασκευαϊδης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Σάσα Καϊκούτ, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι, Στέφανος Σιόντης, Νίκος Μεντής, Κώστας Γεωργακόπουλος, Στέλιος Μακρίδης, Νίκος Κρητικός.

● Από την ομάδα Νέων: Θωμάς Τριαντάφυλλος, Αλέξανδρος Γρηγοράκης, Άντονι Ίσσερης.

● Οι υπό δοκιμή: Κώστας Κοτάτης, Σταμάτης Μανωλάς.

Σημειώνεται ότι στη Νάουσα θα ενσωματωθεί και ο στρατευμένος, Αλέξανδρος Κόντος, προκειμένου να «τρέξει» το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Αντίθετα, εν συγκρίσει με τους παίκτες που συμμετείχαν στο α’ στάδιο προετοιμασίας, εκτός έμειναν οι δύο εκπαιδευόμενοι του περσινού ρόστερ, Γαρδικιώτης και Χανδρινός, καθώς και οι προερχόμενοι απ’ την ομάδα Νέων, Μπαμιόγλου, Πισσιάνης και Ντέντες.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο team που θα μεταβεί στα Πηγάδια (της συνολικής αποστολής ηγείται ο γενικός αρχηγός, Αλέξανδρος Αναλύτης) αποτελείται από:

Σάκης Τσιώλης (προπονητής), Γιώργος Χερίδης (βοηθός), Λάζαρος Κυριλλίδης (τεχνικός σύμβουλος), Κοσμάς Στράτος (προπονητής φυσικής κατάστασης), Βαγγέλης Τσιώλης (σκάουτερ- αναλυτής), Χρήστος Βάσαλος (προπονητής τερματοφυλάκων), Βασίλης Πουλουμπής (μασέρ), Άγγελος Πολυμέρης (μασέρ), Σωσίπατρος Μουρμούρης (φροντιστής), Δημήτρης Ρούστας (φροντιστής).

Επιστρέφει Κέρκυρα στις 26 Ιουλίου

Η επιστροφή της ομάδας από τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, αποφασίστηκε να γίνει στις 26/7. Δηλαδή, μία ημέρα πριν από την αρχικώς ανακοινωθείσα ημερομηνία. Όσον αφορά, εξάλλου, στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της, επί του παρόντος, έχουν «κλειστεί» οι εξής αγώνες:

29/7: Με ΠΑΣ Γιάννινα, στην Κέρκυρα.

2/8: Με Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο.

16/8: Με ΠΑΣ Γιάννινα, στα Ιωάννινα.

Πλην αυτών, η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις για τη διεξαγωγή άλλου ενός φιλικού στη διάρκεια της παραμονής της στη Νάουσα (στο διάστημα 20-23/7), αλλά και για άλλα δύο μετά την επιστροφή της στο νησί. Πιθανότατα σε κάποιες απ’ τις εξής ημερομηνίες: 5/8, 9/8, 12/8.

H αντιπροσωπεία της ΠΑΕ στην κλήρωση της Super League

Δεν έχει ξεκαθαρίσει επισήμνως η κατηγορία που θα συμμετέχει τη νέα σεζόν η Κέρκυρα, αλλά αντιπροσωπεία της θα δώσει το παρών στην κλήρωση της Superleague την Τρίτη (14/7), η οποία θα πραγματοποιηθεί, ώρα 20.00, στο Μέγαρο Μουσικής, αίθουσα «Banquet» (Διεύθυνση: Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 11521 Αθήνα). Με την κερκυραϊκή αντιπροσωπεία στη διαδικασία να αποτελείται από τον μεγαλομέτοχο, Αθανάσιο Ίσσαρη, τον πρόεδρο, Γιώργο Ζαρκάδα και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, κ. Βασίλη Αργυρό.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ