ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Ίσσαρη στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ η Κέρκυρα

Με Ίσσαρη στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ η Κέρκυρα
Ίσσαρης

Ο μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας, Θανάσης Ίσσαρης, θα εκπροσωπήσει τους "Φαίακες" στην Γενική Συνέλευση των ενώσεων μελών της ΕΠΟ την Παρασκευή (26/6).

Την παρουσία του μεγαλομετόχου της Κέρκυρας, Θανάση Ίσσαρη, στην Γενική Συνέλευση των ενέσεων μελών της ΕΠΟ γνωστοποίησαν οι "Φαίακες" με επίσημη ανακοίνωση τους. Ο μεγαλομέτοχος θα δώσει το παρών την Παρασκευή στην Αθήνα προκειμένου να λάβει μέρος στις διεργασίες που θα γίνουν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Γνωστοποιείται ότι στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων – Μελών της ΕΠΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 26 Ιουνίου (10.00) στο Μέγαρο της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, την ΠΑΕ Κέρκυρα θα εκπροσωπήσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Αθανάσιος Ίσσαρης.

Σημειώνεται ότι, για πρώτη, φορά, δικαίωμα ψήφου έχει, τόσο ο Συνεταιρισμός της Super League (τρεις εκπρόσωποι, μία ψήφος), όσο και όλες οι ΠΑΕ που μετέχουν στο Πρωτάθλημα της πρώτης, τη τάξει, εθνικής κατηγορίας (από ένας εκπρόσωπος, μία ψήφος). Εξ ου και η παρουσία της κερκυραϊκής ΠΑΕ, μέσω του μεγαλομετόχου της.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της ΓΣ είναι, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1. Υποβολή προς έγκριση του διοικητικού απολογισμού της περιόδου από 18/5/2012 έως 17/5/2013.

2. Υποβολή προς έγκριση του οικονομικού απολογισμού της περιόδου από 1/1/2012 έως 31/12/2012.

3. Έκθεση και υποβολή προς έγκριση του προϋπολογισμού της περιόδου από 1/1/2014 έως και 31/12/2014.

4. Έγκριση προτάσεων του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και των Ενώσεων-Μελών αυτής για τροποποίηση και κωδικοποίηση διατάξεων του Καταστατικού της Ομοσπονδίας.

5. Επικύρωση των εγκριθέντων από το Δ. Σ. της Ε.Π.Ο. τροποποιήσεων των κανονισμών της Ε.Π.Ο".

Συνεχίζει με "Joma"

Σε ότι έχει να κάνει με την αθλητική της ένδυση την Κέρκυρα θα ντύνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία "Joma". Μάλιστα οι "Φαίακες" εξέδωσαν και ανακοίνωση:

"Η φίρμα της ισπανικής εταιρείας αθλητικής ένδυσης και υλικού «Joma» θα... ντύσει και φέτος, για τρίτη συνεχή σεζόν, τις ομάδες της Κέρκυρας. Με την πρώτη εμφάνιση, να είναι η κλασική «μπλαουγκράνα».

Η «Joma» ιδρύθηκε το 1965, με έδρα το Τολέδο και σήμερα, έχει επεκτείνει τον κύκλο εργασιών της σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, σε πάνω από 70 χώρες, ούσα στο top – 10 του world ranking όσον αφορά στο «κομμάτι» αθλητικής ένδυσης και υλικού".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ