ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Επστάιν, Βενέτη και Νίκιτς στην Τρίπολη η Κέρκυρα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Επστάιν EUROKINISSI SPORTS

Η Κέρκυρα κοντράρεται στην Τρίπολη την Κυριακή (5/3, 17.15) με τον Αστέρα. Ενισχυμένοι οι Φαίακες, στην αποστολή των οποίων επιστρέφουν οι Επστάιν, Βενέτης και Νίκιτς. Εκτός οι Ζορμπάς και Ζαραδούκας.

Η αποστολή της Κέρκυρας βρίσκεται στην Τρίπολη για τον αγώνα της Κυριακής (5/3, 17.15) με τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου υπολογίζει και πάλι στους Ντένις Επστάιν, Τάσο Βενέτη και Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Τιμωρημένος είναι ο Παναγιώτης Ζορμπάς, ο Γιάννης Ζαραδούκας αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δεξιό μηρό, ενώ κόπηκαν και οι Ανδρεόπουλος και Γεωργακόπουλος που είχαν χάσει και το ματς με τον Παναιτωλικό, λόγω διαστρέμματος και θλάσης (δικέφαλος) αντίστοιχα.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ιωάννου, Ονίλο, Γκομές, Επστάιν, Ντουαλά, Ζ. Ντιόγκο, Κ. Ντιόγκο, Κεϊτά, Παμλίδης, Σιόντης, Γεωργίου, Νίκιτς, Κόντος, Σπίνουλας, Τουράμ, Ντιμιτρόφσκι, Αντιλέχου.

Η Κέρκυρα είναι στην 11η θέση της Super League με 23 βαθμούς ύστερα από 22 αγώνες. Τόσους πόντους έχει μαζέψει και ο Παναιτωλικός σε ισάριθμα παιχνίδια.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ