ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 23 παίκτες στο Αγρίνιο η Κέρκυρα

Με 23 παίκτες στο Αγρίνιο η Κέρκυρα
Κέρκυρα INTIME SPORTS

Την Κυριακή (2/8) το πρωί θα αναχωρήσει η Κέρκυρα για το Αγρίνιο και το φιλικό που θα δώσει με τον Παναιτωλικό. Θα δοκιμάσει Μανωλά και Σόλιτς ο Τσιώλης.

Φιλικό με τον Παναιτωλικό θα δώσει το απόγευμα της Κυριακής (2/8) η Κέρκυρα με τον Σάκη Τσιώλη να έχει στην διάθεση του 23 ποδοσφαιριστές. Ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός τους τραυματίες Κόντο, Παρασκευαϊδη αλλά και τους Ίσερη, Σαμπανίδη. Αντίθετα θα έχει μαζί του τους υπό δοκιμή Σόλιτς και Μανωλά τους οποίους και αναμένεται να χρησιμοποιήσει για να τους δει αγωνιζόμενους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με συνολικά 23 παίκτες στην αποστολή θα αναχωρήσει αύριο, το πρωί (Κυριακή, 2/8) η Κέρκυρα για το Αγρίνιο, όπου το απόγευμα (20.00) θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Παναιτωλικού την τοπική ομάδα, στον δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας της.

Εν συγκρίσει με τους 22 που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την περασμένη Τετάρτη (29/7, 2-0) εκτός έμεινε ο νεαρός, Άντονι Ίσερης. Ενώ στο νησί θα μείνουν εκ νέου και οι Αλέξανδρος Κόντος (οστικό οίδημα, συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα), Γιώργος Παρασκευαϊδης (προληπτικά, λόγω των ενοχλήσεών του, παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΣ – προπονείται, αλλά πιο συντηρητικά) και Παναγιώτης Σαμπανίδης.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ο νεαρός, υπό δοκιμή, Σταμάτης Μανωλάς, καθώς και ο επίσης υπό δοκιμή, Κροάτης, Alexandar Solic.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί»: Κουτζαβασίλης, Τριαντάφυλλος (τερμ.), Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Καραγιαννίδης, Μεντής, Κ. Μανωλάς, Στ. Μανωλάς, Ντιόγκο, Γκόμες, Βλάχος, Σιόντης, Κρητικός, Καρντόζο, Ντουαλά, Ζορμπάς, Λίλα, Μαρκόφσκι, Καϊκούτ, Γεωργακόπουλος, Μακρίδης, Κοτάτης, Σόλιτς".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ