ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματζουράκης: "Θα τα καταφέρουμε"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
Ματζουράκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Ματζουράκης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Κέρκυρα μπορεί να επιτύχει παραμονή στη Super League Σουρωτή, μετά το 2-0 σε βάρος του Πλατανιά. Τα λόγια του νέου προπονητή της επτανησιακής ΠΑΕ.

Νικηφόρο ντεμπούτο για τον Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο της Κέρκυρας. Μετά το ματς με τον Πλατανιά, στο οποίο οι Φαίακες επικράτησαν 2-0, ανέφερε: " Ήταν ένας αγώνας στον οποίο οι παίκτες μου έπρεπε να πιάσουν το ταβάνι των ικανοτήτων τους. Είχαμε άγχος, αλλά και αποφασιστικότητα. Δώσανε πάρα πολλά και δίκαια έφτασαν στη νίκη.

Είχαμε ευκαιρίες, τα δοκάρια και νομίζω ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να ηρεμήσουν περισσότερο και να δούμε το υπόλοιπο πρόγραμμα με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εχουμε να κάνουμε δουλειά, αλλά βλέποντας την διάθεση των παικτών, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτοί οι τρεις βαθμοί θα τους βοηθήσουν πολύ. Να ευχαριστήσω τον κόσμο και να είναι κοντά στην ομάδα".

Για το μεταγραφικό κομμάτι:

"Εκεί που είδα ότι δεν υπάρχει ισορροπία στην ομάδα είναι από το κέντρο και κάτω. Από το κέντρο και πάνω υπάρχουν πολλοί παίκτες. Το τι μπορούν να δώσουν, θα το δούμε. Στην άμυνα έχουμε ελλείψεις".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ