ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματζουράκης: "Παίξαμε με αφέλεια στο δεύτερο ημίχρονο"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ωστόσο ότι αγωνίστηκαν με αφέλεια και δίχως αγωνιστική πειθαρχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, μετά την λήξη της αναμέτρησης στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την ήττα της Κέρκυρας με σκορ 5-1 από τον Ολυμπιακό:

"Είχαμε μία καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Στα τελευταία δύο λεπτά όπως είπα και στις δηλώσεις μου, είχαμε αφέλεια και συνεχίσαμε να έχουμε αφέλεια σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου έγινε μία ενέργεια από τον Μιραλάς και κολλήσαμε!

Στην επανάληψη προσπαθήσαμε να παίξουμε συγκρατημένα, αλλά παρόλα αυτά δεχτήκαμε γκολ στο Καραϊσκάκη από αντεπιθέσεις. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών, αλλά μία ομάδα πρέπει να είναι πιο επαγγελματική. Έχουμε μία στατιστική με 15 τελικές ο Ολυμπιακός και 11 εμείς. Εννιά στην εστία ο Ολυμπιακός και 5 εμείς.

Οταν έχεις μία τέτοια απόδοση, δεν μπορείς να έχεις παράπονο από τους παίκτες, αλλά θέλει αγωνιστική πειθαρχία. Συγχαρητήρια για το πρώτο ημίχρονο. Ηταν πολύ κακή η συγκυρία του τελευταίου λεπτού στο πρώτο μέρος. Κι επίσης στο 48' είχαμε την ευκαιρία του Μυτίδη και στο 50' σκόραρε ο Ολυμπιακός", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

Θέσατε ζήτημα επαγγελματισμού για τους παίκτες. Το έλειμμα επαγγελματισμού φωτογραφίζει τη θέση της ομάδας σας;

"Στα 18 ματς είχε 11 βαθμούς η Κέρκυρα και στα 8 που είμαστε εμείς εδώ μαζέψαμε 10. Στο Αγρίνιο είχαμε άσχημη διαιτησία. Μας κυνήγησαν. Γενικά άλλες ομάδες ήταν πιο τυχερές".

Με το σημερινό αποτέλεσμα έχετε ελπίδες για παραμονή;

"Εμείς θα παλέψουμε, όπως παλέψαμε και σήμερα. Τώρα το τι θα γίνει, δεν το ξέρω. Είμαστε μία ομάδα με πολύ καλές δυνάμεις. Προσπαθούμε να αλλάξουμε φιλοσοφία. Οπως είδατε κάναμε ένα πιεστικό παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καταιγιστικός στο Φάληρο ο Ολυμπιακός, 5-1 την Κέρκυρα
TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ