ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαντζουράκης: "Βλέπω βελτίωση και πρόοδο"

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Μαντζουράκης μετά την επικράτηση επί του Απόλλωνα Σμύρνης δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή της Κέρκυρας στην Super League.

Η Κέρκυρα πήρε μια σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης και για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό δεν βρίσκεται στις δυο θέσεις που οδηγούν στην Football League.

Οπότε λογικό ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των "Φαιάκων", Γιάννης Μαντζουράκης, να είναι ικανοποιημένος από τη νίκη και αισιόδοξος για την παραμονή.

Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε:

"Ένας δύσκολος αγώνας, είχα μια ομάδα που ανταποκρίθηκε αν εξαιρέσω το πρώτο κομμάτι στην αρχή, βρήκε τον ρυθμό της, είχε ισορροπία στο παιχνίδι της, πάθος, 34 κλεψίματα έκανε και δουλειά. Θέλω να τους συγχαρώ, να ξεκουραστούν δυο μέρες γιατί έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Υπάρχει δρόμος και για εμάς που κερδίσαμε και τον Απόλλωνα".

Ποιες είναι οι αλλαγές που έχετε κάνει στην ομάδα;
"Αυτά δεν τα έκανα εγώ ποτέ, τώρα θα τα κάνω. Δουλεύουμε όλοι μαζί καλά. Προσπαθούμε για το καλύτερο, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους, είναι αφοσιωμένοι και αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έχουμε πρόοδο".

Πιστεύετε ότι μόνο η Κέρκυρας και ο Απόλλων είναι που θα παλέψουν για τον υποβιβασμό ή θα εμπλακεί και άλλη ομάδα;
"Νομίζω ότι πρωτίστως η μάχη θα δοθεί μεταξύ μας. Από εκεί και πέρα δεν το ξέρει κανείς. Σαφώς προπορεύονται κάποιες ομάδες με μικρή διαφορά αλλά υπάρχει δρόμος. Τώρα μόλις μπήκαμε στο τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος".

Τι έγινε με τον Τουράμ;
"Κοιτάξτε να δείτε, ήταν απώλεια και στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό είπα στους γιατρούς να φροντίσουμε να τον κάνουμε καλά. Το παιδί προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο είναι καλός παίκτης, τον θέλει η ομάδα".

Είστε αισιόδοξος;
"Αυτό με ρωτήσατε την προηγούμενη φόρα και είπα ναι, τώρα ακόμα περισσότερο".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ