ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάντζιος: "Δεν σέβεται κανείς την Κέρκυρα"

Μάντζιος: "Δεν σέβεται κανείς την Κέρκυρα"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως η Κέρκυρα μπορεί να παλέψει για την παραμονή με εμφανίσεις σαν αυτή με τον Άρη, τονίζοντας ωστόσο ότι "παίζουμε μόνοι μας εναντίον όλων".

"Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Με πάθος, ένταση και φάσεις. Και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι το ήθελαν.

Κάναμε ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια, ανατρέψαμε το παιχνίδι και θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο σχεδόν σ’ όλο 90λεπτο.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δικαιούμασταν τη νίκη αλλά δεν την πήραμε.

Με τη σημερινή εικόνα μας δείχνουμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε για την παραμονή. Θέλω να πω ότι την Κέρκυρα δεν τη σέβεται κανείς.

Παίζουμε μόνοι μας εναντίον όλων. Όσοι είναι στο χώρο μπορούν να καταλάβουν τι γίνεται στο ποδόσφαιρο και τι έγινε σήμερα", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός.

Αφού εξήγησε ότι δεν έχει άποψη για την αποβολή του Παπαστεριανού τόνισε: "Είχα χαρακτηρίσει τελικό το παιχνίδι και νομίζω ότι η ομάδα ήταν αποφασισμένη και καλά προετοιμασμένη.

Είχαμε τα στοιχεία για να κερδίσουμε. Ήταν ένα ντέρμπι. Από τη στιγμή που το γυρίσαμε, νομίζω κάναμε έγκλημα που δεν κερδίσαμε. Όσο ζούμε ελπίζουμε", ενώ αναφορικά με την ισοφάριση του Άρη με δέκα παίκτες, σημείωσε:

"Όχι, δεν εφησυχάσαμε. Το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε ήταν καθαρά θέμα απειρίας. Τόσο το… πούλημα της μπάλας, όσο και το τάκλιν που κάνει ο παίκτης μας στο κόρνερ, κάτι που δε χρειάζεται".

Σε ότι αφορά τις φάσεις που διαμαρτύρεται η Κέρκυρα, είπε: "Δεν έχω πολύ καλή εικόνα στη φάση με τον Κυβελίδη, αλλά από την αντίδραση του παίκτη μάλλον πρέπει να υπάρχει χέρι. Επίσης υπάρχει μια φάση με τον Γκέσιο που σίγουρα δεν είναι οφσάιντ στο δεύτερο ημίχρονο".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ