ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξανά στο Διαιτητικό η Κέρκυρα

Ξανά στο Διαιτητικό η Κέρκυρα
ΕΠΟ INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (3/9) η Κέρκυρα θα δικαστεί στο Διαιτητικό για το θέμα της παραμονής της στη Super League, ή μη. Πώς κατάφεραν οι Φαίακες να προσφύγουν εκ νέου για το θέμα της κατηγορίας που θα παίξουν. Νέος προπονητής ο Άγγελος Διγκόζης.

Το τελευταίο της χαρτί παίζει η Κέρκυρα για το θέμα της κατηγορίας στην οποία θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προ ημερών το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης και απέρριψε την προσφυγή της νησιώτικης ΠΑΕ, που ζητούσε να παραμείνει στη Super League.

Γιατί δεν μπήκε στην ουσία της υπόθεσης το Διαιτητικό; Κατέστησε σαφές πως δεν ασχολείται με αποφάσεις που αφορούν σε αποβολή, παρά σε αυτές στις οποίες γίνεται αναφορά σε υποβιβασμό. Στην Κέρκυρα προσπάθησαν να τους πείσουν πως αποβολή ισούται με υποβιβασμό, αλλά δεν έβγαλαν άκρη.

Πήγαν πίσω στην επιτροπή εφέσεων οι Επτανήσιοι, από την οποία ζήτησαν επεξήγηση για το τι πάει να πει αποβολή. Η εφέσεων τους έγραψε πως αποβολή ισούται με υποβιβασμό. Έτσι με το νέο αυτό έγγραφο οι Φαίακες προσέφυγαν εκ νέου στο Διαιτητικό, το οποίο αυτή τη φορά θα δικάσει την υπόθεση της Κέρκυρας.

Την προσεχή Πέμπτη (3/9) στις 13.00 θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το ζήτημα της κατηγορίας στην οποία θα συμμετάσχουν οι Φαίακες. Ό,τι πιθανότητες υπάρχουν θέλουν να τις εξαντλήσουν, άσχετα αν πλέον ο αγωνιστικός σχεδιασμός έγινε για το πρωτάθλημα της Football League.

Νέος προπονητής ο Άγγελος Διγκόζης

Τον Άγγελο Διγκόζη προσέλαβε η Κέρκυρα για τη θέση του προπονητή. Μετά το «ναυάγιο» στις συζητήσεις με Τεννέ και Αναστόπουλο, η διοίκηση κατέληξε σε έναν προπονητή νεαρό σε ηλικία (41), ο οποίος έχει εργαστεί σε Τύρναβο, Τρίκαλα, Αιγινιακό, Τηλυκράτη Λευκάδας και Παναχαϊκή. Στην προπόνηση της Δευτέρας (31/8) συμμετείχαν οι Φάμπιο και Σουάνης, που έχουν αποκτηθεί.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ