ΚΕΡΚΥΡΑ

Κουτσούρης: ''Δεν θα υποβιβαστεί η Κέρκυρα''

Κουτσούρης: ''Δεν θα υποβιβαστεί η Κέρκυρα''
Κουτσούρης INTIME SPORTS

Ο άνθρωπος που φέρεται να είχε συνομολογήσει ότι δεν είναι ο Θανάσης Ίσσαρης ο γνήσιος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Κέρκυρα, Χάρης Κουτσούρης, δηλώνει πως η ομάδα δεν θα αποβληθεί από τη Superleague.

Μια δήλωση που μπορεί να σημαίνει πολλά για το μέλλον της Κέρκυρας πραγματοποίησε στο Sport24.gr ο Χάρης Κουτσούρης. Πρόκειται για τον νυν ιδιοκτήτη των Τρικάλων και παλαιό μέτοχο στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων, ο οποίος σε έγγραφο που παρουσίασε τον περασμένο Μάιο η εκπομπή ''Δίκη στον ΣΚΑΪ'' φαινόταν να έχει υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Γιώργο Λιμπάντση, στο οποίο συνομολογούν ότι ο σημερινός μεγαλομέτοχος της ομάδας, Αθανάσιος Ίσσαρης, είναι απλά ''βιτρίνα''.

Μάλιστα, σε αυτό το έγγραφο οι δύο άνδρες φέρονται να αναγνωρίζουν ότι ουσιαστικός κάτοχος της πλειοψηφίας (65%) των μετοχών του ΑΟΚ είναι ο Λιμπάντσης, καθώς ' 'προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συμβληθεί ο ίδιος ως αγοραστής''.

Πολλοί είχαν πει ότι ο Χάρης Κουτσούρης ήταν αυτός που έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο προκειμένου να κάνει ζημιά στους Φαίακες. Ο ίδιος, βέβαια, είχε βγει στον ''αέρα'', στη συγκεκριμένη εκπομπή, και είχε δηλώσει πως δεν ήταν αυτός που παραχώρησε το ιδιωτικό συμφωνητικό στον τηλεοπτικό σταθμό και πως αμφέβαλε για τη γνησιότητα του εγγράφου.

Το συγκεκριμένο έγγραφο, υπενθυμίζεται, ήταν η αιτία για την οποία προ ημερών απόφαση - εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για αποβολή της Κέρκυρας από το πρωτάθλημα της Superleague. Ο Κουτσούρης, ο οποίος όταν κληθεί σε απολογία η Κέρκυρα θα καταθέσει και αυτός, μίλησε για πρώτη φορά από τότε για το θέμα, στο Sport24.gr.

Τι είπε; Ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υποβιβαστεί η Κέρκυρα. Η δήλωσή του ήταν η εξής : ''Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την Κέρκυρα. Δεν έχει γίνει τίποτα παράνομο ή παράτυπο, έχουν κατατεθεί τα σχετικά αποδεικτικά στην υπηρεσία της Superleague και στην υπηρεσία της ΕΕΑ. Η ομάδα θα δικαιωθεί''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ