ΚΕΡΚΥΡΑ

Καρέ προπονητών για την Κέρκυρα

Καρέ προπονητών για την Κέρκυρα
Αναστόπουλος Τσιώλης Ελευθερόπουλος Χάβος

Το Σάββατο (20/6) θα παρθεί οριστική απόφαση για το θέμα του προπονητή στην Κέρκυρα. Τέσσερα τα ονόματα στο τραπέζι. Ποιοι έχουν το προβάδισμα. "Γέφυρες" με Καϊκούτ.

Μπορεί το μυαλό των ανθρώπων της Κέρκυρας να είναι στραμμένο στην απόφαση της ΕΕΑ όσον αφορά το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ομάδας στην Football League ( Δευτέρα - Τρίτη η απόφαση), ο προγραμματισμός από την άλλη πλευρά τρέχει κανονικά.

Το Σάββατο (20/6) είναι προγραμματισμένο ΔΣ κατά τη διάρκεια του οποίου θα ξεκαθαρίσει οριστικά ο διάδοχος του Μιχάλη Γρηγορίου. Μέχρι στιγμής τέσσερα είναι τα ονόματα που προκρίνονται.

Τους αναφέρουμε με τον πρώτο να είναι και ο επικρατέστερος. Χάβος - Ελευθερόπουλος - Τσιώλης - Αναστόπουλος. Για τον τελευταίο οι πιθανότητες είναι λίγες, όμως μην ξεχνάμε πως πέρασε στο παρελθόν από το νησί των Φαιάκων και έχει αρκετούς φίλους μέσα στην ομάδα.

Μεταγραφές και ανανεώσεις

Κατά τη διάρκεια του ΔΣ θα συζητηθούν και τα μεταγραφικά. Η Κέρκυρα ψάχνει κυρίως παίκτες μεσοεπιθετικά. Δηλαδή στα "φτερά" (αριστερό - δεξί χαφ), ένα δεκάρι και έναν αμυντικό μέσο.

Από εκεί και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν από την παραμονή του Καϊκούτ ( μετά την αποχώρηση του Γρηγορίου οι πιθανότητες παραμονής έχουν αυξηθεί), όπως και εκείνη του Ζορντάο στα αριστερά της άμυνας ( οι διαπραγματεύσεις με την Σετούμπαλ πάνε καλά).

Οι εξελίξεις λοιπόν έρχονται με την έναρξη της νέας εβδομάδας.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ