ΚΕΡΚΥΡΑ

Καρέ με Σταμένκοβιτς η Κέρκυρα

Καρέ με Σταμένκοβιτς η Κέρκυρα
Σταμένκοβιτς

Η τέταρτη μεταγραφή της Κέρκυρας θα είναι ο Σάσα Σταμένκοβιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας βρίσκεται στο νησί των Φαιάκων από την Παρασκευή (14/8) και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μετά τους Εμιλιάνο Βίλα, Ελόνγκ Ντουαλά και Αλεξάνταρ Σόλιτς, ο Σάσα Σταμένκοβιτς θα είναι η νέα προσθήκη στο ρόστερ της Κέρκυρας. Ο Σέρβος τερματοφύλακας βρίσκεται στο νησί των Φαιάκων, αφού νωρίτερα στην Αθήνα πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Σέρβος, που έχει ύψος 1.94 εκ. είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου το 1985 και η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν από το 2011 μέχρι πρότινος είναι η Νέφτσι Μπακού, από το Αζερμπαϊτζάν. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ραντνίσκι, στη Νάπρεντακ, αλλά και στον Ερυθρό Αστέρα.

Η Κέρκυρα, που περιμένει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για να δει σε ποια κατηγορία θα παίζει τη νέα σεζόν, θα συνεχίσει το ψάξιμο για να ενισχυθεί. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός και ένας δεξιός χαφ.

"Διαμαρτυρία και συμπαράσταση"

Ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει πως στέκεται στο πλευρό της ομάδας για δικαίωση και παραμονή στη Superleague εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας. Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ της ΕΠ.Σ Κέρκυρας εκφράζει τη διαμαρτυρία και την κατηγορηματική αντίθεσή του στην απόφαση υποβιβασμού της Π.Α.Ε Α.Ο.Κ Κέρκυρα. Η εξέλιξη αυτή δε βρίσκεται σε αντιστοίχιση με τους όρους διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στους αγωνιστικούς χώρους. Η ομάδα μας πέτυχε μια απόλυτα δίκαιη παραμονή στην κορυφαία κατηγορία και αυτήν δεν είναι δυνατόν να την ακυρώσουν οποιαδήποτε λάθη ή παραλείψεις φυσικών προσώπων.

Διεκδικούμε τη δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπιση του σωματείου μας, χωρίς διακρίσεις, χωρίς άλλου είδους στοχεύσεις και επίδειξη ισχύος από κανένα. Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των παραγόντων του σωματείου για την απόδοση δικαιοσύνης, για το καλό του ποδοσφαίρου μας".

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ