ΚΕΡΚΥΡΑ

Και επισήμως στην Κέρκυρα ο Γεωργίου

Και επισήμως στην Κέρκυρα ο Γεωργίου
Γεωργίου

Ο Φώτης Γεωργίου είναι το όγδοο μεταγραφικό απόκτημα της Κέρκυρας. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν τη συνεργασία με τον 31 ετών μεσοεπιθετικό, επιβεβαιώνοντας το προ διμήνου ρεπορτάζ του Sport24.gr για το φλερτ των δύο πλευρών.

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία Κέρκυρας - Φώτη Γεωργίου. Η επτανησιακή ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρτινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Καλλονή, στη Super League. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει στις 29 Μαΐου το ενδιαφέρον των Φαιάκων για τον 31 ετών παίκτη.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Φώτη Γεωργίου. Ο 31χρονος (19/07/1985) Αρτινός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΛ Καλλονής έχοντας 27 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα σε Μαρκό, Καλλιθέα, Λαμία, Ιωνικό, Διαγόρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο. Συνολικά σ’ επίπεδο Superleague ο Φώτης Γεωργίου μετράει 111 συμμετοχές και 7 γκολ. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν μέχρι το καλοκαίρι του 2018".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ