ΚΕΡΚΥΡΑ

Ήττα του ΑΟΚ από την Αγία Νάπα

Ήττα του ΑΟΚ από την Αγία Νάπα
INTIME SPORTS

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Κέρκυρα από την Αγία Νάπα την Κυριακή (5/8) σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Ελατοχώρι Πιερίας

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Κέρκυρα από την Αγία Νάπα την Κυριακή (5/8) σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Ελατοχώρι Πιερίας.

Το σκορ πάντως ήταν το τελευταίο, που απασχόλησε τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος, μετά τη λήξη του αγώνα, δεν έκρυβε την ικανοποίησή του για τη συνολική εικόνα των παικτών του.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, μετά από κόρνερ και κόντρα στην περιοχή του Αναστασόπουλου.

Έκτοτε, οι "Φαίακες", δεν αντιμετώπισαν, ουσιαστικά, προβλήματα από το συγκρότημα του Νικολάου. Πήραν τα ηνία του αγώνα και με αρκετά καλή κυκλοφορία, δημιούργησαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, κυρίως με τους Καραπέτσα, Διαμαντόπουλο και Γιάντση.

Για προληπτικούς λόγους, ο τεχνικός του ΑΟ Κέρκυρα δεν χρησιμοποίησε, μεταξύ των άλλων, τους Λεόν, Μπάρκογλου και Βενέτη. Ενώ το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό είναι για την προσεχή Τρίτη (7/8), απέναντι στον Βισαλτιακό (Football League 2).

ΑΟ Κέρκυρας: Αναστασόπουλος (46' Στρατηλάτης), Μπουκουβάλας (60' Ζουμπουλάκης), Κοντοδήμος, Πετρούσης, Γκούμας, Νάστος (70' Χαμπλ), Σταμογιάννος (70' Τσοκάνης), Καραπέτσας (65' Ηλιάδης), Καραλής (60' Γιάντσης), Αγρίτης (60' Βασιλόγιαννης), Διαμαντόπουλος.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ