ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα θέλει Μαμαντού Κανουτέ από Μπενεβέντο

Η Κέρκυρα θέλει Μαμαντού Κανουτέ από Μπενεβέντο

Ο Μαμαντού Κανουτέ, 24χρονος Σενεγαλέζος εξτρέμ που ανήκει στην ιταλική Μπενεβέντο, έχει προταθεί στην Κέρκυρα, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει. Δείτε το προφίλ του Αφρικανού. (VIDEO)

Μια από τις θέσεις στις οποίες θα κινηθεί για προσθήκη η Κέρκυρα είναι αυτή στα άκρα της επίθεσης. Στην επτανησιακή ΠΑΕ έχει προταθεί ο Μαμαντού Κανουτέ, που έχει συμβόλαιο στην ιταλική Μπενεβέντο μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Σενεγαλέζος έχει γεννηθεί στις 7 Οκτωβρίου το 1993 και μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες, ενδεχομένως και στη γραμμή κρούσης. Εφέτος με την ιταλική ομάδα έχει καταγράψει 2 συμμετοχές στη Serie A, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 32 λεπτά (αγωνίστηκε με Φιορεντίνα και Αταλάντα). Στα υπόλοιπα ματς είτε ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, είτε έμεινε στον πάγκο.

Την περασμένη σεζόν ο 24χρονος Αφρικανός είχε δοθεί δανεικός στη Γιούβε Στάμπια, ομάδα τρίτης κατηγορίας. Στη Μπενεβέντο πρωτοπήγε το 2011-2012, από όπου δόθηκε σε S.C. Vallée d'Aoste (Lega Pro 2) και Ischia (Serie C). Με τη Μπενεβέντο στη Serie C είχε παίξει και τις σεζόν 2013-2014 και 2014-2015.

Μένει να φανεί εάν οι Φαίακες κινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του γεννημένου στο Ντακάρ μεσοεπιθετικού.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ