ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα γράφει ιστορία με Παναθηναϊκό

Η Κέρκυρα γράφει ιστορία με Παναθηναϊκό

Με το παιχνίδι στο ΕΑΚΚ, ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον Παναθηναϊκό, πέφτει απόψε (10/9, 20.30) η αυλαία της δεύτερης δόσης των αγώνων της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Κέρκυρα από απόψε το βράδυ θα γίνει κάτοχος ενός ιστορικού επιτεύγματος, καθώς στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν θα έχουν καθίσει τρεις διαφορετικοί προπονητές στον πάγκο της!

Στην εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Πανιώνιο (0-1) είχε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, στην ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-3) τον υπηρεσιακό, Κώστα Χριστοφοράκη και απόψε θα έχει τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Ο 56χρονος τεχνικός επιστρέφει στην Κέρκυρα μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο, παρότι ήταν ο άνθρωπος που την οδήγησε στην πρώτη κατηγορία τη σεζόν 2015-16, με 16 νίκες σε 22 παιχνίδια στον πάγκο της (3 ισοπαλίες και 3 ήττες στα υπόλοιπα).

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα στη Βέροια πέρυσι (2 ήττες σε ισάριθμους αγώνες) και στα Τρίκαλα (8 παιχνίδια), ο Βοσνιάδης επιστρέφει στην Κέρκυρα, φιλοδοξώντας να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα μετά από 4 χρόνια. Η τελευταία του νίκη σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, όταν με τον Απόλλωνα κέρδισε 4-2 τον Λεβαδειακό στη Ριζούπολη.

Όσον αφορά την παράδοση των αγώνων μεταξύ Κέρκυρας και Παναθηναϊκού, στα τελευταία 4 ανεξαρτήτως έδρας παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, το τριφύλλι έχει μόλις μία νίκη και τα υπόλοιπα τρία έληξαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ (1-1).

Συνολικά στην Κέρκυρα, έχουν γίνει 7 παιχνίδια και η παράδοση είναι μοιρασμένη, καθώς οι δύο ομάδες έχουν από δύο νίκες, ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα. Πάντως, οι Φαίακες έχουν να τον κερδίσουν 11 χρόνια: από τον Δεκέμβριο του 2006 (3-1).

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ