ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα φουλ για Super League με τις GoldDance

Η Κέρκυρα φουλ για Super League με τις GoldDance
Κέρκυρα μαζορέτες 01

Μετά την 22η αγωνιστική της Football League η Κέρκυρα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής που ισοδυναμεί με ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου στη Super League με τις αθλητικές μαζορέτες της GoldDance Academy να την συνοδεύουν.

Στόχος της Κέρκυρας από το ξεκίνημα της φετινής Football League ήταν η άμεση επιστροφή της ομάδας στη Super League με την ομάδα του νησιού των Φαιάκων να έχει στο πλευρό της τιςcheerleadersτης GoldDance Academy στα εντός έδρας παιχνίδια της. Σε μία λογική που φαίνεται να αποτελεί πρότυπο και για άλλες ΠΑΕ να την ακολουθήσουν.

Η ιδέα δεν είναι φετινή. Είχε δοθεί την περσινή αγωνιστική περίοδο όπου η Κέρκυρα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League από το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ τον Βασίλη Αργυρό. Μία ιδέα που χωρίς δεύτερη σκέψη βρήκε σύμφωνα τόσο τα υπόλοιπα μέλη όσο και την ιδιοκτήτρια και βασική προπονήτρια της GoldDance Academyτην Άννα Αποστολοπούλου. Μία ιδέα που αγκαλιάστηκε και από τους φιλάθλους της ομάδας που είχανε την ευκαιρία να παρακολουθούν κάτι διαφορετικό λίγο πριν από τη σέντρα όπως και στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων.

Η Κέρκυρα φουλ για Super League με τις GoldDance
Κέρκυρα μαζορέτες 02 INTIME SPORTS
Η Κέρκυρα φουλ για Super League με τις GoldDance
Κέρκυρα μαζορέτες 03

Πως όμως ήρθε αυτή η ιδέα στον Βασίλη Αργυρό;;; "Ήταν μία δική μου ιδέα ώστε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό στο φίλαθλο κοινό του νησιού μας στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου που η ομάδα αγωνιζόταν στη Super League", ήταν το πρώτο του σχόλιο στο Sport24.gr και αμέσως μετά αναφέρθηκε ότι η λογική αυτή παρέμεινε και στη φετινή χρονιά παρά το γεγονός ότι η Κέρκυρα θα έπρεπε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.

Κι όσο για "Το συμπέρασμα" όπως λέγεται και το πετυχημένο τραγούδι του συνεπίθετού του Κωνσταντίνου Αργυρού ήταν: "Η συνταγή αποδείχθηκε πετυχημένη και για αυτό είπαμε να τη διατηρήσουμε και στη φετινή μας χρονιά στα εντός έδρας μας παιχνίδια. Όπως και έγινε. Τόσο στο πρωτάθλημα της Football League όσο και στο ένα από τα δύο εντός παιχνίδια που δώσαμε για τον θεσμό του Κυπέλλου στη φάση των ομίλων με τον Παναθηναϊκό. Σε ένα παιχνίδι όπου μάλιστα δεν χάσαμε και θεωρώ ότι θα μας φέρουνε γούρι και στα παιχνίδια που ακολουθούν στην έδρα μας για να πετύχουμε τον πολυπόθητο στόχο μας. Την επιστροφή μας εκεί που ανήκουμε. Στο πρωτάθλημα της Super League".

Η Κέρκυρα φουλ για Super League με τις GoldDance
Κέρκυρα μαζορέτες 05

"Η λογική μου είχε να κάνει ώστε να δώσουμε ένα στυλ από το ποδόσφαιρο της Αργεντινής και της εκεί λογικής. Κάτι από το Μπουένος Άιρες. Κάπως έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή με την επικεφαλής της σχολής και συμφωνήσαμε για την έναρξη της συνεργασίας μας".

Η πρώτη φετινή εμφάνιση στη φετινή αγωνιστική περίοδο για τιςGoldgirlsτης GoldDance Academy είχε γίνει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και τελευταία σε αυτό της Κυριακής (5/3) κόντρα στα Τρίκαλα. Εκεί όπου με τη νίκη του με 1-0 το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής της βαθμολογίας της Football League μετά το πέρας της 22ης αγωνιστικής.

Τη δική της εξήγηση ωστόσο έδωσε και η Άννα Αποστολοπούλου. Η ιδιοκτήτρια και συνάμα υπεύθυνη και βασική προπονήτρια της σχολής χορού GoldDance Academy τόνισε: "Ούτε το σκέφτηκα όταν μου έγινε η πρόταση από τη διοίκηση της ΠΑΕ Κέρκυρα στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου να αποτελέσουμε μέρος της όλης προσπάθειας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League. Πόσο δε στη φετινή στο πρωτάθλημα της Football League ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την επιστροφή στο πρώτο πρωτάθλημα της χώρας ενώ δώσαμε το παρών και στο παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου. Μάλιστα είμαι χαρούμενη που φέραμε γούρι στην ομάδα και στο τελευταίο εντός έδρας της παιχνίδι με τα Τρίκαλα και πλέον βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας".

Η Κέρκυρα φουλ για Super League με τις GoldDance
Κέρκυρα μαζορέτες 06

"Η λογική μας είναι η διασκέδαση του φίλαθλου κοινού που έρχονται για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της ομάδας αντιμετωπίζοντας την παρουσία μας ως άθλημα, εφόσον αποτελούμε αθλητική ομάδα μαζορετών, κάτι πρωτόγνωρο και διαφορετικό για τα τοπικά δεδομένα. Όπως ακριβώς αγωνιζόμαστε και στα πανελλήνια πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας μας. Με ακροβατικα, ασκήσεις εδάφους, σχηματικά οπτικά εφέ, ευλυγισία και γυμναστική και όχι απλά με χορό σε ένα αποτέλεσμα που έρχεται μέσα από τη συμμετοχή 15-16 κοριτσιών πριν από τη σέντρα και στο ημίχρονο των παιχνιδιών".

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα η ιδιοκτήτρια της GoldDance Academy αποκάλυψε: "Θέλω μας είναι αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε με την ομάδα της Κέρκυρας και αποτελεί κάτι το πρωτοποριακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες. Να βρει μιμητές. Είναι καλό ότι άρεσε στη τοπική κοινωνία αλλά και σε μία από τις μεγάλες ομάδες της χώρας μας όπως είναι ο Παναθηναϊκός καθώς μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου είχα μία συζήτηση με στέλεχος της ομάδας που ενδιαφέρθηκε σχετικά".

Η Κέρκυρα φουλ για Super League με τις GoldDance
Κέρκυρα μαζορέτες 04
Η Κέρκυρα φουλ για Super League με τις GoldDance
Κέρκυρα μαζορέτες 07

(Φωτογραφίες: Σταμάτης Καταπόδης)

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ