ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε Ντιμιτρόφσκι

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε Ντιμιτρόφσκι
Ντιμιτρόφσκι

Στην απόκτηση του Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι προχώρησε η ΠΑΕ Κέρκυρα. Ο 28χρονος διεθνής Σκοπιανός αμυντικός επέστρεψε στο νησί των Φαιάκων έπειτα από μια σεζόν. Έφερε Τουράμ η επτανησιακή ομάδα.

Παίκτης της Κέρκυρας είναι εκ νέου ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι. Ο Σκοπιανός αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην επτανησιακή ομάδα, στην οποία επιστρέφει έπειτα από τη σεζόν 2014-2015, κατά την οποία έπαιξε στο νησί των Φαιάκων.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι. Το Δ.Σ. του επτανησιακού συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας καλωσορίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον 28χρονο (30/11/1988) διεθνή (4 φορές) Σκοπιανό κεντρικό αμυντικό στην Κέρκυρα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Ο Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι φόρεσε τη φανέλα της Κέρκυρας τη σεζόν 2014-15 σε 27 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Super League σκοράροντας και μια φορά, ενώ είχε και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας, πριν αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι για την Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν".

Έφερε Τουράμ

Στην Ελλάδα για την Κέρκυρα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας (4/7) ο Ροτζέριο Κονσεϊσάο ντο Ροζάριο, ή πιο απλά Τουράμ. Πρόκειται για 25χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό (γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου 1995), ο οποίος την τελευταία διετία έπαιζε στον Απόλλωνα Λεμεσού, στην Κύπρο (43 συμμετοχές, 6 γκολ). Το 2013-2014 ήταν στον Άρη Λεμεσού (31 συμ., 15 γκολ), ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί σε Paranaense, Novo Hamburgo, Chapecoense και Bahia. Ο Τουράμ (έχει ύψος 1.83) θα έχει τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα του νησιού των Φαιάκων και δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους, ως δανεικός από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ