ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Κέρκυρα 4-2 σε φιλικό τη Δόξα Δράμας

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
Κέρκυρα, Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Νικηφόρο φιλικό για την Κέρκυρα στο κεκλεισμένων των θυρών ΕΑΚ, 4-2 τη Δόξα Δράμας, την Παρασκευή (6/10). Εκτός από τα έξι γκολ, η αναμέτρηση είχε και δύο δοκάρια.

Η Κέρκυρα τέθηκε αντιμέτωπη με τη Δόξα Δράμας στο Εθνικό Στάδιο του νησιού. Στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό οι Επτανήσιοι επικράτησαν με 4-2 απέναντι στους "μαυραετούς", που θα παίξουν στη Football League την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έκανε στο 17' ο Μπάουμαν με κεφαλιά. Λίγο μετά το 30' η Δόξα Δράμας ισοφάρισε με τον Μαρκόπουλο με ψαλιδάκι, ενώ στο 44' με πέναλτι ο Κόντος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη. Στο 63' ο Γκότοβος με αυτογκόλ οδήγησε στο 3-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι του Άγγελου Διγκόζη μείωσαν σε 3-2 στο 72' με τον Μπαϊκαρά.

Το τελικό 4-2 έγραψε στο 81' με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Νούνες. Η ομάδα της Δράμας είχε και δύο δοκάρια στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, με τους Ρανγκέλοφ και Ριζογιάννη.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης):Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Γκομές, Βενέτης, Ιωάννου, Κρητικός, Νούνες, Κόντος, Ντιόγκο, Μπάουμαν, Ζορμπάς. Αγωνίστηκαν και οι: Κολοβούρης, Ενκαρνακάο, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Σιόντης, Βάργκας, Μίσκου, Ντουαλά, Ροτζέριο, Γεωργίου.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης):Βούρας, Βλάχος, Όστοϊτς, Γκότοβος, , Βιτλής, Νταντίδης, Ριζογιάννης, Κάσες, Ματσούκας, Γουνδουλάκης, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Σταματόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Μένκα, Μπαϊκαρά, Ρανγκέλοφ, Λίτσκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Πετρόπουλος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ