ΚΕΡΚΥΡΑ

Η εξιλέωση του Κουτζαβασίλη στην Κέρκυρα

Η εξιλέωση του Κουτζαβασίλη στην Κέρκυρα
Κουτζαβασίλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τον Λεβαδειακό υπέπεσε σε σοβαρό λάθος. Έμεινε ένα μήνα εκτός στην Κέρκυρα, αλλά τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές δεν έχει δεχτεί γκολ, ενώ έπιασε πέναλτι με τη Βέροια. Ο Φώτης Κουτζαβασίλης μίλησε στο Sport24.gr για το "δίκαιο ποδόσφαιρο" και την εξιλέωσή του.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, για την 5η αγωνιστική της Super League, η Κέρκυρα ηττήθηκε 2-1 στη Βοιωτία από τον Λεβαδειακό. Ο τερματοφύλακας Φώτης Κουτζαβασίλης υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος που κόστισε στην ομάδα του. Έμεινε ένα μήνα εκτός, αφού επέστρεψε στο βασικό σχήμα στις 22 Οκτωβρίου με τον Αστέρα.

Από τότε μέχρι σήμερα οι Φαίακες έχουν δώσει τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και ο Σερραίος έχει κρατήσει την εστία του απαραβίαστη. Νίκη 2-0 κόντρα στον Αστέρα, 0-0 με την Ξάνθη και νίκη 2-0 την Κυριακή (6/11) με τη Βέροια. Στο παιχνίδι αυτό, μάλιστα, ο 28χρονος έπιασε πέναλτι, αυτό που κέρδισε αλλά έχασε ο Μεληκιώτης, μη επιτρέποντας στην ομάδα της Ημαθίας να ξαναμπεί στο ματς.

Ο Κουτζαβασίλης μίλησε στο Sport24.gr για την... εξιλέωσή του, λέγοντας πως " το ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι δίκαιο. Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι, αλλά το ποδόσφαιρο είναι. Και όταν αξίζεις, στο ανταποδίδει". Όσο για την ομάδα του και τη ριζικά διαφοροποιημένη εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια, ο Μακεδόνας υποστήριξε:

"Καταλάβαμε γρήγορα πόσο άσχημα ήταν τα πράγματα για εμάς και τα αλλάξαμε. Πιάσαμε πάτο. Καταλάβαμε ότι δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι και ότι πρέπει να σώσουμε την ομάδα και τους εαυτούς μας. Το παιχνίδι με τον Αστέρα ήταν «ο θάνατός σου η ζωή μου»". Για τον Κουτζαβασίλη η Κέρκυρα είναι η τρίτη ομάδα στην καριέρα του μετά τον ΠΑΟΚ και τον Πανσερραϊκό.

Η Κέρκυρα ύστερα από οκτώ αγωνιστικές στη Super League έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς.

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΚΕΡΚΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ